Mijn naam is Laura Potters-van Riel en ik ben 42 jaar oud.

Ik ben mijn succesvolle school Laura's Dance te Dordrecht gestopt om een nieuwe stap te gaan zetten in mijn leven.  Na 12 jaar had ik alles behaald wat ik voor ogen had, mijn passie veranderde daardoor. Tevens merkte ik dat al die uren in de week lichamelijk zwaarder werd. Tijdens mijn reis naar Australië in 2015 besloot ik de dansschool achter mij te laten om mijn gevoel achterna te gaan. Ik had mijn diploma's behaald voor de volgende stap in mijn leven. Hulp bieden is altijd mijn passie geweest, problemen oplossen om weer vrolijkheid mee te kunnen geven aan een ieder die daar behoefte aan heeft.

 

Tijdens mijn 20 leerjaren heb ik sommige mensen al een duwtje voorwaarts kunnen geven. Ieder mens heeft pieken en dalen in het leven. Acceptatie is een eerste stap in de goede richting. Als je leert luisteren naar jezelf dan kun je heel veel problemen aanpakken. En dat is iets wat ik mooi vind aan het leven, met elkaar oplossingen zoeken voor problemen. Voor vele mensen is het moeilijk om deze stap te maken omdat het vaak als falen wordt ervaren. Als je daar voor open staat dan kun je namelijk heel wat te weten komen over jezelf. Ik kan je daarbij ondersteunen op verschillende manieren:

een massage zodat je hoofd weer even tot rust kan komen, beter leren luisteren naar je lichaam door danstherapie of even je hart luchten in een goed gesprek.

Ik ga mijn uiterste best doen om je een prachtige en leerzame ervaring mee te geven.

massage danstherapie coaching dordrecht
Book an appointment with SeeZen using SetMore

Gun jezelf wat rust door massage, danstherapie en/of coaching

SeeZen

Marowijne 47

3315 PD Dordrecht

06-23655556

kvk.nr. 66821916

rek.nr.  NL54ABNA0465452051

info@seezen.nl 

www.seezen.nl

 

 

Copyright is van toepassing op de teksten, foto's, video's en andere afbeeldingen van deze site

Dit mag niet zonder toestemming van SeeZen worden gebruikt