Behandeling op afstand

Deze week is me weer heel wat overkomen.

We zitten allemaal binnen vanwege het virus, althans........

Ook ik zit een hele week binnen en haal alleen wat eten waarbij ik maar één persoon tegenkom.

Dat is nog wel te doen, dacht ik zo.

 

Moeder

Mijn moeder kan ik niet meer zien want ik moet er niet aan denken dat ik het virus aan haar overbreng.

Wel ben ik blij met de digitale wereld zodat ik haar op die manier nog even kan zien. Ik besef heel goed dat zij helemaal alleen zit, dag in dag uit. Ik heb mijn gezin nog. 

 

App-waardig

Er komen steeds meer berichten binnen. De ene stuurt een digitale knuffel waarbij ik zelf denk: Kun je niet iets aan me sturen wat ons echt persoonlijk bindt? De ander stuurt dagelijks een nieuwsbericht. Weer een ander laat niets meer van zich horen. Er zijn mensen die denken dat ze het virus hebben of mensen die denken dat ze het nooit zullen krijgen. Dan nog een groep die het virus daadwerkelijk heeft. Ieder individu zit in een eigen bubbel en zo zie je maar dat iedereen het ook anders verwerkt. En dat mag allemaal. Valt dit wel te verwerken?.....

 

Schrijven

Ik ben een week aan het schrijven en dat is een bewuste actie. Ik moet er niet aan denken om vierentwintig uur bezig te zijn met het virus. Ik kijk het journaal, lees de berichtjes en verder ben ik op een hele andere planeet. Daardoor heb ik ook in de avond tijd voor een komisch tintje. Zo hebben enkele mensen al een leuk, debiel dansje van me ontvangen in de hoop dat ze me na kunnen doen. Dan kan ik ook eens lachen! Ik heb daar zoveel reacties op gekregen dat ik nu zie wat afleiding met een mens kan doen.

 

Hulp

Meer mensen appen me dat het niet goed gaat. Dat kan lichamelijk zijn maar ook op psychisch vlak. Het valt ook niet mee om alles een plekje te geven, zeker niet als het zo dichtbij komt. Angst is dan heel vanzelfsprekend. Ik heb aan sommige personen voorgesteld om een behandeling op afstand te geven. Zo kan ik toch wat doen zonder dat er een besmetting plaatsvindt, hoewel zo'n sessie ook best besmettelijk kan zijn......

 

Reiki en Lau-See

In zo'n behandeling op afstand wil ik dat je twintig minuten ligt zonder gestoord te worden. Je doet precies wat ik voor de sessie heb aangegeven. Dit is per individu verschillend. Ook ik ga liggen en maak verbinding met je. Dat kan ik al heel lang maar omdat ik liever iemand fysiek bij me zie, heb ik daar zelden wat mee gedaan. Tot deze week. Ik merk dat er steeds meer vragen komen. Deze week ben ik daar wel op in gegaan. Het is waarschijnlijk niet voor niets op mijn pad gekomen. 

 

De behandeling is een combinatie van Reiki en mijzelf. In een andere blog heb ik uitgelegd wat Reiki inhoudt dus dat kun je altijd terug lezen. Daarnaast bevat de sessie een stukje van mijzelf, dat valt niet heel goed uit te leggen. Dat kun je tijdens de sessie alleen maar voelen denk ik zelf. Ik heb er een eigen behandeling van gemaakt. En het werkt daarna nog dagen door en ook dat zul je merken.

 

Jij bepaalt, wat jij betaalt

Ik ben heel blij dat er mensen zijn die me spiegelen en aangeven waar mijn knelpunt nog zit. Ik wil iedereen aandacht geven omdat ik graag andere mensen help. Daardoor maak ik heel wat minuten vrij om weer in sessie te gaan. Ik krijg dan opmerkingen als zijnde: "Laura, je werkt toch ook heel hard, daar mag best wat tegenover staan." "Jouw haard moet toch ook branden?" Ik heb daar zelfs al een blog over geschreven dus het besef is er. De realiteit is toch anders, ik vind dat zo moeilijk om toe te passen.Totdat een schrijfvriendin me een mooie tussenoplossing appte. "Laura, geef de sessies want je kunt mensen echt helpen op afstand. Geef daarbij aan dat ze daarna zelf mogen bepalen wat ze het waard vinden."

 

Dat vind ik een mooie tussenoplossing, zo is iedereen vrij te geven naar eigen kunnen. Mocht je iets willen doneren dan kan dat op rekeningnummer: NL54ABNA0465452051 t.n.v. SeeZen.

 

Sessie

Wil jij een sessie, stuur dan een mailtje naar: info@seezen.nl en geef aan wat je hulpvraag is. Ik neem dan contact met je op en geef je vooraf instructies. Hoe meer je in jezelf stopt, hoe meer je eruit haalt!

 

Ik wil iedereen heel veel sterkte toewensen. Blijf digitaal met elkaar in contact, laat je niet gek maken maar neem het wel heel serieus. Heel veel liefde voor jullie allemaal,

 

Groetjes van Laura Potters

 

Blog 42, Laura Potters, SeeZen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Astrid (zondag, 22 maart 2020 18:49)

    Lieve Laura, ik heb tijdens een behandeling jouw kracht mogen ervaren. Ik hoop dat je dit met veel mensen in deze rare tijden mag delen.