29. maart 2020
De weken vliegen voorbij en ook weer niet. We zitten binnen en sommigen weer niet. De ene kan nog vooruit met werk, de ander niet. Het virus heeft ons allemaal te pakken, letterlijk en/of figuurlijk. Om de tijd wat te doven zit je al gauw met je neus in de digitale wereld. En daar mogen we nu toch ook wel heel blij om zijn. Zo kunnen we elkaar op afstand toch nog even zien. Series Zelf ben ik de serie Friends weer helemaal aan het terugkijken, daar word ik altijd weer vrolijk van. Dat is toch...

22. maart 2020
Deze week is me weer heel wat overkomen. We zitten allemaal binnen vanwege het virus, althans........ Ook ik zit een hele week binnen en haal alleen wat eten waarbij ik maar één persoon tegenkom. Dat is nog wel te doen, dacht ik zo. Moeder Mijn moeder kan ik niet meer zien want ik moet er niet aan denken dat ik het virus aan haar overbreng. Wel ben ik blij met de digitale wereld zodat ik haar op die manier nog even kan zien. Ik besef heel goed dat zij helemaal alleen zit, dag in dag uit. Ik...

11. maart 2020
Elk nadeel heb se voordeel, zei Johan Cruijff ooit. Ik denk momenteel dagelijks aan deze zin en ik zal je uitleggen waarom. Ons allen is het Corona virus bekend. Wat een gevoelens komen daarbij kijken zeg. De ene mens vindt het allemaal onzin en lacht erom. De andere mens is helemaal in paniek. Wat een verdeeldheid in ons land en de maatregelen zijn ook enorm divers bij verschillende instellingen en bedrijven. Dat we de hand niet meer mogen schudden is een feit. Ook daarvan zie je dagelijks nog...

08. januari 2020
Ik heb een bijzonder boek uitgelezen, een ongewoon gesprek met God van Donald Walsch. Is dit omdat ik gelovig ben? Nee, dat niet. Ik zou niet weten wat voor geloof bij mij past. Ik geloof in mezelf en probeer goed te zijn voor andere mensen. Dat is denk ik mijn geloof. Toch heb ik heel veel geleerd van het boek omdat het inzichten geeft in hoe wij als mens reageren op allerlei situaties. Iedereen mag een eigen mening hebben en dat is maar goed ook. Meningen gaan altijd over het verstand anders...

26. november 2019
Zondag Even genieten van het warme bed dat in de winter voelt als een overwinning om er toch uit te komen. En die overwinning wordt gevolgd door een heerlijk ontbijt. Dan is het tijd om samen met mijn man vijf kilometer te gaan hardlopen. Dat lijkt vandaag meer op snel wandelen voor mij, het ging niet vanzelf dit keer. Wel is het een prachtige dag met een heerlijk zonnetje. Bij thuiskomst ben ik toch weer heel blij dat ik ben gaan hardlopen. Als beloning geef ik mezelf een heerlijke warme...

30. oktober 2019
Afgelopen week zat ik in de sauna. Ik ga daar graag heen als ik verder wil werken aan mijn boek. De stilteruimtes geven me precies wat ik nodig heb. Een prachtig uitzicht, een grote tuin met heel wat flora en fauna. Dat geeft mij de juiste inspiratie. Ik leer mezelf manieren aan om te komen tot datgene wat ik graag wil ontwikkelen. Niet wat van mij verwacht wordt maar waar ik zelf gelukkig van word en dat werkt. Ik weet dat ik het moet hebben van al mijn zintuigen en niet van alle kennis die...

24. oktober 2019
geweld, protesten, gehoord worden, oordelen, straal, glimlach

10. oktober 2019
cultuur, gewicht, vooroordelen, hard werken, excuses

26. september 2019
verbinding, voelen, negatieve energie, oefening, zoeken, aandacht

12. september 2019
syndroom van asperger, functioneren, eigen baas, mensen met een beperking, energie

Meer weergeven