19-07-2018
Deze vraag kwam in me op toen ik lekker in de tuin zat te genieten van de zon. Ik was mijn HBO medische basiskennis en psychosociale basiskennis aan het afronden. En wat een geluk dat ik beide ingangen kan gebruiken voor bovenstaande vraag. Medisch gezien is transpireren nodig om de warmte in je lichaam te reguleren. Overmatig zweten kan echter vervelend zijn, zeker wanneer dit gepaard gaat met een vervelende geur. Psychosociaal gezien kun je door angsten behoorlijk gaan zweten. En dan nog te...
05-07-2018
En daar zit ik dan, aan mijn keukentafel met het nummer van Harrie Jekkers, 'Ik hou van mij', op de achtergrond. Dat gaf me direct inspiratie voor deze blog. Wat een luxe om alles te kunnen schrijven als zelfstandig onderneemster. Daarom hoop ik met mijn blogs de nodige mensen te bereiken zodat er beweging in komt. Ieder persoon die ik aan het denken kan zetten, is er toch weer eentje. Met een warme thee in mijn hand en de nodige inspiratie zet ik de woorden op papier. Herken jij dat ook? Je...
21-06-2018
Afgelopen maand raakte ik in gesprek met een onbekende tijdens mijn wandeling. Deze persoon zei me:" Het lijkt net alsof je met je ogen dwars door mij heen kijkt". Ik schrok daar niet zo van want die opmerking krijg ik vaak te horen. De persoon voegde toe: "Dat missen heel veel mensen, die leren alles aan, maar voelen en luisteren niet met hun hart". Zelf denk ik dat daar veel waarheid in zit. Vanuit mijn praktijk gezien kijk ik liever naar het individu en wat de persoon nodig heeft. Dan boek...
07-06-2018
Brandnetelthee Vanmorgen ben ik vroeg opgestaan en heb ik eerst een paar uurtjes gewerkt. Bij thuiskomst een lekker bakkie brandnetelthee gezet die ik heb gekregen van mijn vriendin, ik hoop niet dat het een tip was om mijn karakter te veranderen........ Zonder gekheid, ze weet dat ik van thee hou en kocht eens een speciale versie. Wat een geweldig cadeau was dat waar ik nog steeds iedere dag intens van geniet! Een heerlijke wandeling erbij zou het compleet maken. Dus mijn wandelschoenen...
26-05-2018
Een boom boft maar met zo'n lang bestaan. Een mensenleven is immers heel wat korter. En hoe ga je om met dat verlies?
Book an appointment with SeeZen using SetMore

Gun jezelf wat rust door massage, danstherapie en/of coaching

SeeZen

Marowijne 47

3315 PD Dordrecht

06-23655556

kvk.nr. 66821916

rek.nr.  NL54ABNA0465452051

info@seezen.nl 

www.seezen.nl

 

 

Copyright is van toepassing op de teksten, foto's, video's en andere afbeeldingen van deze site.Dit mag niet zonder toestemming van SeeZen worden gebruikt.