08. januari 2020
Ik heb een bijzonder boek uitgelezen, een ongewoon gesprek met God van Donald Walsch. Is dit omdat ik gelovig ben? Nee, dat niet. Ik zou niet weten wat voor geloof bij mij past. Ik geloof in mezelf en probeer goed te zijn voor andere mensen. Dat is denk ik mijn geloof. Toch heb ik heel veel geleerd van het boek omdat het inzichten geeft in hoe wij als mens reageren op allerlei situaties. Iedereen mag een eigen mening hebben en dat is maar goed ook. Meningen gaan altijd over het verstand anders...

26. november 2019
Zondag Even genieten van het warme bed dat in de winter voelt als een overwinning om er toch uit te komen. En die overwinning wordt gevolgd door een heerlijk ontbijt. Dan is het tijd om samen met mijn man vijf kilometer te gaan hardlopen. Dat lijkt vandaag meer op snel wandelen voor mij, het ging niet vanzelf dit keer. Wel is het een prachtige dag met een heerlijk zonnetje. Bij thuiskomst ben ik toch weer heel blij dat ik ben gaan hardlopen. Als beloning geef ik mezelf een heerlijke warme...

30. oktober 2019
Afgelopen week zat ik in de sauna. Ik ga daar graag heen als ik verder wil werken aan mijn boek. De stilteruimtes geven me precies wat ik nodig heb. Een prachtig uitzicht, een grote tuin met heel wat flora en fauna. Dat geeft mij de juiste inspiratie. Ik leer mezelf manieren aan om te komen tot datgene wat ik graag wil ontwikkelen. Niet wat van mij verwacht wordt maar waar ik zelf gelukkig van word en dat werkt. Ik weet dat ik het moet hebben van al mijn zintuigen en niet van alle kennis die...

24. oktober 2019
geweld, protesten, gehoord worden, oordelen, straal, glimlach

10. oktober 2019
cultuur, gewicht, vooroordelen, hard werken, excuses

26. september 2019
verbinding, voelen, negatieve energie, oefening, zoeken, aandacht

12. september 2019
syndroom van asperger, functioneren, eigen baas, mensen met een beperking, energie

29. augustus 2019
ritme, mooie vakantie, ritme van je hart, ritme van muziek, dagelijks leven, ritme vergt tijd

15. augustus 2019
konnichiwa, beauty, kalligraferen, chadõ, thee drinken, reiservaringen

09. augustus 2019
reiki, geschiedenis van reiki, contact, kurama, kennismaking, sessie, japan

Meer weergeven