De zevenjaarlijkse transformatie
15. maart 2024
Bob Mijn brein had een eigen agenda! Ja, je leest het goed, mijn brein, die ik op dit moment "Bob" noem, leek jarenlang vastbesloten om mijn plannen te saboteren. Alsof het een eigenzinnige tiener was die elke gelegenheid aangreep om mij de grond in te boren. De oude ik, die 70 uur per week werkte in naam van passie, heeft gedurende de afgelopen jaren plaatsgemaakt voor een versie die de waarde van vrije tijd en persoonlijke ontwikkeling echt leert begrijpen. En grappig genoeg komt Bob daardoor...

Balanceren tussen positiviteit en realiteit
02. januari 2024
Een dag in vrijheid wordt beschreven, waarbij Laura tussen positieve en negatieve gedachten balanceert. De innerlijke dialoog reflecteert op dagelijkse handelingen en keuzes, waarbij positieve invalshoeken worden benadrukt. De nadruk ligt op het waarderen van levenservaringen boven materiële zaken en het genieten van de kleine dingen in het leven.

Zorg, zorgelijk?..
19. december 2023
Laura Potters reflecteert op de waarde van samenwerking en integriteit in de zorg, met specifieke aandacht voor complementaire therapieën zoals Reiki. Zij benadrukt de noodzaak van een grondige opleiding en oprechte intentie in het vak. Laura pleit voor het doorbreken van eilandmentaliteit in de zorg en het creëren van een open dialoog tussen zorgverleners en patiënten, met als doel de kwaliteit van de zorg te verbeteren en kosten te besparen.

Zen in de chaos van Black Friday
23. november 2023
Daar gaan we weer: Black Friday, de dag waarop de wereld lijkt te draaien om deals, kortingen en hysterische winkelende menigten. Maar ik, Laura, bewandel rustig mijn eigen weg en glimlach naar de waanzin om me heen. Halloween is net voorbij Ik laat mijn hart niet sneller kloppen door griezelige wezens, maar door liefdevolle momenten. Geef mij maar warme chocolademelk in plaats van bloederige kostuums. Eindelijk blij dat dat voorbij is, komt het volgende alweer. Black Friday De dag van de...

Op reis door het universum van verbinding
25. oktober 2023
In een wereld die draait om snelheid en efficiëntie lijken we soms het belangrijkste menselijke vermogen te vergeten: empathie. Het vermogen om de gevoelens van anderen te begrijpen en te voelen, is de sleutel tot het bouwen van betekenisvolle relaties. Maar vandaag de dag lijkt empathie schaars, verloren in de waan van alledag. Hectische wereld De maatschappij waarin we leven, met zijn overvolle agenda's en eindeloze to-dolijsten (vaak nietszeggend), lijkt ons te beroven van de tijd en ruimte...

Een Simpele Omkering
08. september 2023
Wanneer de drang om verandering in ons leven teweeg te brengen opkomt, draait alles om die ene sleutelzin: "Ik draai het om." Dit is het fundament van mijn filosofie. Zolang we niet bereid zijn om een ommezwaai te maken, blijven we vastzitten in bekende patronen, en belanden we telkens weer op hetzelfde punt. De Trein met de Slagboom Stel je voor dat het leven een trein is. Bij elke halte hebben we de vrijheid om te kiezen: nemen we steeds dezelfde route en eindigen we weer bij dezelfde...

Synchroniciteit
18. augustus 2023
Veel input In de afgelopen weken heb ik mezelf weer helemaal gevonden. Van de sportschool om mijn blessure aan te pakken, zodat ik ooit weer kan lesgeven, naar een week onderdompelen in Engelse les, en het opstarten van SeeZen, alles kwam voorbij. Dat is waar ik energie van krijg, geef mij vooral veel input, en het liefste alles door elkaar heen. Begin bij jezelf De verhalen die gedeeld worden bij SeeZen, hebben een enorm positieve impact. We helpen elkaar om de wereld een beetje mooier te...

Hoe ik mijn blessure overwon
06. juli 2023
Daar zat ik dan Een blessure kan behoorlijk wat ongemak met zich meebrengen. En geloof me, mijn achillespeesblessure was geen uitzondering. Van struikelen en eindeloos verdwalen in de online wereld tot momenten van pure frustratie - ik maakte het allemaal mee. Op zulke momenten komen mijn inzichten vanzelf voorbij. Schaijk Waarom zou ik niet een weekje weggaan en mezelf als een experiment gebruiken? Mijn oog viel op een bosrijke omgeving in Schaijk. Het was nu of nooit. Dus boekte ik (pas...

Een goede massage is uniek
23. mei 2023
Begin bij jezelf! Ik vind het voor mijn klanten erg belangrijk dat ik iedere dag mijn best doe om de juiste energie bij mij te dragen. Dit bereik ik door iedere maand naar mijn masseuse te gaan en naar een coach die even naar me kan luisteren. Daarnaast boek ik meerdere malen per jaar een weekje weg of wil ik naar een leermeester om nog meer diepgang te krijgen in mijn eigen proces als mens. Dit is voor mij erg belangrijk, ik geef liever geld uit aan mijn zelfontwikkeling en lichamelijk...

Liefde is een kracht
14. mei 2023
Eilandje Ik zit momenteel op een behoorlijk klein eilandje, genaamd: de oranje bank. Je kunt hierbij direct denken aan spaargeld, maar ik geloof niet dat mijn bank rente geeft. Mooie filosofische vragen komen er in me op, waar ik mezelf uren in kan verliezen. Daarnaast krijg ik zulke lieve bezoekjes, waarbij de mooiste gesprekken voorbij komen. Ik herinner me een gesprek van een maand geleden, dat ging over verschillende culturen en verschillende geloofsovertuigingen. Door de enthousiaste...

Meer weergeven