Vakantieperiode

SeeZen zal gesloten zijn van 16 juli 2019 t/m 11 augustus 2019.

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie toe en tot na de zomer.


 

Reiki Master 3B 

 

Na heel wat actieve jaren heb ik Reiki Master 3B mogen behalen. Ik hoop zoveel mogelijk mensen te mogen gaan helpen met deze energie. Boek een sessie en ervaar zelf wat Reiki voor jou kan betekenen. Het is niet zweverig, dat er energie stroomt om ons heen is al lang bewezen. In deze hectische tijd mogen we ons veel meer bewust worden van deze mooie energie.


Wegens succes nieuwe datum filmavond

 

Vrijdag 3 mei 2019, In Utero, kosten: 7,50 euro, Dordrecht, 19.30-21.45 uur.

Inschrijvingen via info@seezen.nl

Wat voor invloed heeft het ongeboren kind op je verdere bestaan?

Voor iedereen zeer leerzaam en het zet een ieder zeker aan het denken.

Durf te komen zonder oordeel en ga weg met een dosis informatie die je zeker aan het denken zeg!


Filmavond

 

Woensdag 10 april 2019, filmavond In Utero, 7,50 euro, Dordrecht, 19.30-21.45 uur.

Inschrijvingen via info@seezen.nl

Wat voor invloed heeft het ongeboren kind op je verdere bestaan?

Voor iedereen zeer leerzaam en het zet een ieder zeker aan het denken.


Vrienden van het Maasziekenhuis

 

Sinds december 2018 ben ik 1 dag per week werkzaam op de oncologie afdeling in het Maasziekenhuis. Ik ben terecht gekomen in een prachtig ziekenhuis met liefdevolle collega's die het allerbeste willen voor de patiënt. En dat wil ik ook heel graag! Ik verzorg er massages en maak tijd voor een praatje. Want als je met deze ziekte te maken krijgt dan is het ook heel prettig om erover te kunnen praten. Of er is juist behoefte aan humor om even niet met de ziekte bezig te zijn.

 

 


Lau-See bijeenkomsten

 

De eerste vaste groep van Lau-See in een feit. Deze gaat starten in 2019 met als doel werken aan jezelf zonder te wijzen naar een ander en tevens open staan voor de verbinding met elkaar. Binnen de deuren van Lau-See is niks gek, je mag 100 procent jezelf zijn omdat we geen aannames meer maken naar een ander toe. We leren op heel veel manieren hoe je dat kunt toepassen. Hoe meer verbinding we aan elkaar kunnen doorgeven hoe meer mensen ook zullen inschrijven bij Lau-See. Er is voor iedereen plaats zolang je zelf maar open staat voor je leerproces en tevens voor de anderen uit de groep. Begin eens bij jezelf is het motto.  Ik wil graag meer mensen positieve kracht geven en ik ga vanzelf ervaren hoeveel mensen zich gaan aansluiten bij dit mooie project. Ik droom van een groot evenement met allemaal Lau-See mensen in de toekomst. Even een andere wereld om je heen waardoor je genoeg kracht krijgt om daarna weer vooruit te kunnen. Ik wil degene die al tot de groep behoren enorm bedanken voor het vertrouwen en vragen om dit evenement te verspreiden want zonder jullie hulp komt het de wereld niet in. Jullie zijn er een belangrijk onderdeel van.

 

Hoe werkt Lau-See?

Je begint met 1 groepssessie in Dordrecht waarbij je de info krijgt over wat ik doe en waar ik voor sta. Je weet dus direct wie ik ben. Tevens ga je met genoeg ervaringen naar huis, of je er nu wel of niet achter staat. Daarna kun je je aanmelden voor een groep (altijd kleinschalig). Komen er in de toekomst meer groepen dan kunnen we een leuke bijeenkomst plannen (grootschalig). Dat zou toch geweldig zijn!

 

Inschrijven voor de starters bijeenkomst kan via info@seezen.nl

De eerstvolgende vindt plaats op donderdag 21 maart 2019 in de buurt van Dordrecht

van 19.30-21.30 uur en kost 25 euro. Ben je nieuwsgierig meld je dan snel aan via info@seezen.nl.

 

Vaste groep Lau-See 1:

woensdag 16 januari, woensdag 27 maart en woensdag 19 juni 2019

(deze is geheel VOL;

voor een nieuwe Lau-See kun je jezelf aanmelden via info@seezen.nl, geef daarbij aan welke avond je het beste uitkomt in de week)

 


Tweede groepssessie op dinsdag 16 oktober 2018 (vol).


Eerste groepssessie op woensdag 19 september 2018 geheel volgeboekt.