Januari 2024:

 

Op veelvuldig verzoek is het nu eveneens mogelijk om online een afspraak te boeken. Of je nu simpelweg behoefte hebt om je hart te luchten, een vraag hebt of met een probleem kampt en ver van mijn locatie woont, biedt deze nieuwe mogelijkheid je de kans om eenvoudig een online boeking te maken.1 augustus 2023:

 

Vanaf maandag 7 augustus '23 verwelkom ik je graag in mijn heropende praktijk, waar het boekingssysteem open zal staan voor afspraken in september en de daaropvolgende maanden. Helaas zijn alle beschikbare plekken voor augustus '23 al volgeboekt.

 

13 juli 2023:

 

Met ingang van augustus 2023 gaan de tarieven bij SeeZen omhoog. Deze wijzigingen zijn het resultaat van de stijgende inflatie en de voortdurende ontwikkeling van Laura, die zichzelf blijft bijscholen. Bij het tabje diensten of tarieven kun je de nieuwe tarieven vinden. Tariefsverhogingen kunnen soms onvermijdelijk zijn, maar het belangrijkste is dat je volledig op de hoogte bent van de waarde die SeeZen biedt tijdens jouw ontspanningsreis. Dus, laat je glimlach stralen en geniet van de geweldige ervaringen die SeeZen te bieden heeft!

 

30 juni 2023:

 

Lieve klanten, vanaf augustus ga ik weer wat werkzaamheden oppakken. Helaas kan dat niet allemaal tegelijk, ik wil in volledige kracht kunnen behandelen. Ik hoop eind augustus het boekingssysteem weer open te kunnen zetten. Heb jij het filmpje al gezien op Facebook of LinkedIn hoe jij bij de eerste klanten (begin augustus) kunt zitten?

 

2 mei 2023:

 

Inmiddels schijnt de zon zo af en toe, iets waar ik nu extra van kan genieten. Mijn proces gaat voor mijn gevoel enorm traag, geduldig zijn staat niet echt in mijn woordenboek. Opeens krijg ik nog meer respect voor mensen die nooit kunnen lopen. En daarom houd ik ook vol, omdat ik weet dat ik straks weer de mooiste baan mag invullen, namelijk mensen vooruit helpen in hun eigen proces. Op dit moment ontvang ik zelf ook genoeg inzichten. Ook de maand juni is uit het systeem gehaald. Daarna hoop ik toch weer parttime te kunnen starten met mijn vaste klanten. Natuurlijk krijgt iedereen daar persoonlijk bericht over. Voor nu ben ik heel blij dat er nog steeds kaartjes blijven komen met veel humor en steun, want naast mijn positieve instelling zijn er natuurlijk ook dagen waarbij het allemaal even tegenvalt. En ook dat mag en hoort bij het leven. Heel tof dat mensen je dan na een paar weken niet vergeten zijn. Dank jullie wel voor al jullie steun!

 

13 april 2023:

 

Gisteren is het gips eraf gegaan en nu heb ik een Walker gekregen. De maanden april en mei zal ik met krukken lopen en proberen om stapje voor stapje wat sterker te worden. De arts zei me dat het nog een jaar duurt voordat ik geheel hersteld ben. Natuurlijk hoop ik rond de zomer mijn activiteiten weer rustig te kunnen oppakken bij SeeZen. 

 

2 april 2023:

 

Inmiddels ben ik een week verder en besef ik pas hoeveel erbij komt kijken (of juist niet). Het proces waar ik in beland ben, dat is een langdurig proces. Toch hoop ik rond mei weer een beetje te mogen lopen, zodat werken binnen SeeZen in ieder geval weer tot de mogelijkheden behoort. 

 

24 maart 2023:

 

Lieve klanten, helaas ben ik een tijdje uit de running i.v.m. een afgescheurde achillespees. Via nieuwsberichten houd ik jullie op de hoogte over mijn proces. In de maanden maart, april en mei zullen er sowieso geen sessies plaatsvinden. Mocht je wel behoefte hebben aan een coachingsgesprek, dan zal ik deze proberen op te starten vanaf mei 2023. Ik ga ervan uit dat ik in juni weer een klein stapje mag gaan zetten, maar dat is nu afwachten. Ik hoop dat jullie na die tijd weer graag terug komen bij SeeZen. Een mooie test voor jullie om te kijken hoe graag je komt en wat het voor je kan betekenen. Voor mij een mooie test om mijn bankdagen toch aantrekkelijk te maken. Ik kan me nu meer focussen op alles om ons heen, dus ik kom nog krachtiger terug, dat beloof ik jullie. Tot snel!

 

Oktober 2022:

 

I.v.m. het groeiend aantal klanten is er een wachtlijst ontstaan. Vaste klanten mogen zelf via het systeem nieuwe afspraken inboeken, wees er wel snel bij.

Er zullen geen afspraken meer tussendoor ingeboekt kunnen worden via WhatsApp, alles verloopt per 1 november 2022 via het boekingssysteem.

Zie ik je de komende drie maanden niet meer in mijn praktijk, dan zul je een bericht ontvangen met de vraag of je nog boekingen wilt plaatsen, dit om zo efficiënt mogelijk te werken. Excuses voor het ongemak

(ik kan alleen de juiste behandelingen geven als ik ook goed voor mezelf blijf zorgen).

Tot 1 november 2022 heb je ook als nieuwe klant nog de kans om boekingen te plaatsen, daarna volgt de wachtlijst.  Zegt het voort, mijn dank is groot.

 

September 2022:

 

Vanaf november zal er een wachtlijst gaan plaatsvinden. De vaste klanten die maandelijks/wekelijks komen, zullen hun plekje zeker behouden. 

 

Juli 2022:

 

SeeZen zal gesloten zijn tot en met 17 juli 2022. Laura zal deze periode even bijtanken om daarna weer zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Houd de FB-pagina of het boekingssysteem op deze website in de gaten voor vrijgekomen plekjes. 

 

Mei 2022:

 

Per 6 mei 2022 zullen de tarieven verhoogd worden i.v.m. de inflatie. Voor de boekingen die daarvoor geplaatst zijn, worden de oude tarieven nog gehanteerd.