Book an appointment with SeeZen using Setmore

Wilt u een bericht over uw ervaring met Laura delen?

Onderaan deze pagina is dat mogelijk.

Enorm veel dank namens Laura!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Astrid Habraken- van Esdonk

https://www.astridhabraken.nl/reiki-door-see-zen/

 

Elly van Driel

https://ellyvandriel.nl/blog/reiki-het-helpt-echt/

  

Elly van Driel

Ik heb een geweldige ervaring na de massage door Laura opgedaan. Je kunt hem hier lezen:

 

https://ellyvandriel.nl/blog/ik-heb-weer-tenen/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kim

Gisteren (06-07-2021) kreeg ik van Laura een Reiki behandeling op afstand. De pijn is beduidend minder vandaag. Ook voel ik me rustiger en gewoon lekkerder. Beter. Toen we twee jaar geleden met de Schrijfmeisjes vakantie vierden bij Elly in Frankrijk heeft Laura me ook al eens een Reiki behandeling gegeven die goed viel, om het zo maar eens te zeggen. Net als die van gisteren.
Dank je wel !!!

 

 

Denise

Dank je Laura voor de heerlijke oliemassage die je vandaag (07-07-2021) voor de eerste keer bij mij gaf. Zonder vooraf iets te zeggen, merkte en voelde jij mijn zwakke plekken aan. Deze massagebehandeling is zeker voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat we dan verder kunnen gaan, waar we nu gebleven zijn. Ik heb de volgende behandeling gelijk al geboekt. Dat is alvast een lekker vooruitzicht!

 

 

Talli Los

Nou denk ik al even ik moet echt weer even tijd voor mij maken en een massage plannen. En maar niet doen. Nou 3 dagen terug was mijn lichaam hrt zat en schoot mijn nek helemaal vast... Dus mateen geboekt.
Nou echt heerlijk en waarom wacht ik zo lang...

Binnen kort weer is een keer doen.
Bedankt lieve laura

 

  • Nellie van Ballegoy                                                                                                                                     Heb mee mogen delen in video film van Laura. Heb haar eind verleden Jaar ontmoet op Gran Canaria. Toen ondervond ik al dat zij een zéér bijzonder Mens is. Empatisch en Open. Heb écht genoten van haar video en ben blij dat ik haar heb leren kennen. Topvrouw!!! 

Roos

Je staat op en nu kan het echt niet meer, enorm veel last van mijn rug. Wat doe je dan? Dan bel je Laura van SeeZen. Reiki behandeling? Goed idee. Waar wil je vanaf? Rugpijn. Die avond slaap je heel goed en ja hoor geen last meer. Hoe dan? Dat weet ik ook niet maar de pijn is weg en ik weer vol energie. Dankjewel Laura.

 

Kim de Oude

Een Reiki behandeling ondergaan. Voor het eerst van mijn leven want moest er nooit veel van hebben. De toestand van ontspanning daarna was ongekend. Dank je wel !

 

Elly

Terwijl ik dit schrijf zou ik heel graag willen dat je hier was en me weer zo'n lekkere massage/Reiki kon geven. Wat was dat heerlijk. Ik neem heel vaak een massage maar dit was TOP, inderdaad met hoofdletters. Heerlijk ontspannend al pakte je hier en daar wel goed door, maar zulke pijn is zelfs heerlijk. Heb ik dan toch een masochistisch trekje ? Nee hoor valt wel mee. Ook al was ik tijdens de behandeling in slaap gevallen daarna was het beauty-slaapje ook niet te versmaden. Kom maar gauw weer naar hier. Liefs Elly

 

Maartje

Een massage van Laura is een weldaad voor body & soul. Laura is open en gevoelig maar ook hartelijk en deskundig. Zeker een aanrader!

 

Ella Mae Wester

Laura's massage was anders dan andere massages, en ik heb er al heel wat gehad. "Ik voel wat je nodig hebt," zei ze vooraf. En wat had ik dit nodig!

 

Astrid

Tijdens een verblijf in Frankrijk mocht ik een massage inclusief reiki van Laura ondergaan. Het was in een woord geweldig. Vooraf vroeg Laura of ik ergens last van had, of ze ergens rekening mee moest houden. Ik zei van niet, maar dacht tegelijkertijd 'ik heb van zo veel plekken last, ik zeg maar niets.' Dat merkte Laura na de behandeling ook op. Ze behandelde de plekken zoals zij voelde dat het goed was en dat voelde voor mij ook geweldig. Na afloop was ik moe, maar tegelijkertijd voelde ik een enorme ontspanning. En vrijere emoties. Dank je wel Laura, voor een onvergetelijke ervaring.

 

Mariska

Ik heb al een paar dagen last van mijn rug. Maar na jouw behandeling niet meer.

 

Gerda

Na een paar massages en een aantal Reiki behandelingen van Laura ben ik sinds 2 weken weer de oude ik. Veel stress en spanningsklachten zijn er gewoon niet meer. Ik weet niet wat me overkomt. Gewoon geweldig. Ik weet zeker dat ik zonder Laura nog niet zover geweest zou zijn. Ik kan het iedereen aanraden. Lieve Laura ik kom zeker nog een keer hoor, voor een onderhoudsbeurt. Je bent een prachtmens.

 

Nettie

Weer genoten van de Magische handen van Laura. Een aantal pijnpunten zijn weer geheeld, weggemasseerd. Het is mooi om te voelen hoe Laura zich laat leiden naar de juiste plaatsen. En als kadootje neemt ze ook nog zorgen weg. En fiets ik kilo's lichter naar huis.

 

Roos 

Lau-See!!
Dan denk je wat zal het zijn?
Nieuwsgierig dat ik was, maar zo ontzettend leuk om te ervaren. Een groep mensen niemand kent elkaar en dan samen intresse hebben in brein en lichaam. Veel geleerd en wat een mooie ervaring. Gelachen, gehuild, gesteund en ontspannen. Ook nieuwsgierig geworden. Er komen er nog veel meer. DANKJEWEL LAURA!!
Je ziet me gauw weer.

 

Hoofd

Op dit moment geniet ik van een heerlijke vakantie zonder gedachten die mijn gevoel en vrijheid beheersen. Zo ontzettend gelukkig voel ik mij. Dit heb ik nu al te danken aan 2 keer touch of matrix. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik deze stap heb gezet met en naar Laura. Je wordt veel bewuster en in mijn geval kan ik nu genieten genieten genieten. Dankjewel Laura!

 

Myrella

Vandaag een heerlijke massage gehad. Ik kon niet meer op mijn benen staan. Na deze massage kon ik niet geloven wat Laura zei dat ik geen pijn meer aan mijn voeten en kuiten zou hebben. Ik ben na de behandeling zonder pijn naar huis gegaan en heb weer energie om door te kunnen. Dank je wel Laura voor deze ervaring.

 

Roos

Wauw wauw wauw!!

Net een massage ondergaan en zo onder de indruk. Zo anders als anders en daardoor zo persoonlijk. Heerlijk ontspannen, momenten van emotie. Je gaat me zeker vaker zien Laura. Bedankt voor deze ervaring. Dankjewel.

 

Anoniem

Gecombineerde massage en Reiki behandeling gehad. Wat een weldaad mijn nek zit weer los. En de Reiki "Laura" behandeling zei dat ik mij beter moest uiten. Nou dat heb ik de volgende dag gedaan. Spontaan kwam er een hoop uit. Dat luchtte op. Bedankt Laura en ik kom zeker vaker.

 

Meer Mar

Afgelopen week ben ik bij Laura geweest voor een 1 1/2u durende sessie! Wat een ervaring was dat. Zij wist de juiste punten te raken zowel met haar motiverende woorden als met haar handen tijdens de massage. Ik heb gelachen, gehuild en hindernissen genomen! 

Dank je wel lieve Laura voor deze ervaring en er zullen er meerdere volgen.

 

Anna Devilee

Ik mocht na de winactie genieten van een reiki behandeling bij Laura. Ik ben een nuchter persoon, maar voelde mij ontzettend welkom en warm al bij binnenkomst! De behandelruimte is rustgevend en geruststellend en Laura is een prachtig mens met wijze woorden en veel gevoel. Tijdens de reiki behandeling wist ze direct mijn pijnplaats te vinden. Iets wat ik niet had verteld, en heel bijzonder is. Ik heb een uitgebreide voorgeschiedenis met darmfalen en hierdoor een stoma en sondevoeding. Na de behandeling heb ik voor het eerst in mijn leven zonder pijnmedicatie geen pijn!!! Of dit een uur aanhoudt, een dag of een week maakt niet uit, Laura heeft goud gecreëerd voor mij! Ik ben dankbaar, geëmotioneerd, raad iedereen aan om naar Laura te gaan, open te staan voor haar handelingen en te ervaren wat ik heb mogen ervaren! Ik kom zeker terug!

 

I. vd Heijden

Heerlijke massage gehad. Geen standaard routine, ze voelt precies wat je waar nodig hebt.

Wat een geweldige vrouw!

 

Anoniem

Een moment voor jezelf pakken is af en toe heel belangrijk en voor het juiste adres heb ik graag wat over. Gisteren ben ik vanuit Nieuwegein naar Dordrecht vertrokken voor een coachingsgesprek en een massage. Wat een fijne middag heb ik gehad, het bevatte precies hetgeen wat mij trok om naar SeeZen te gaan. De terugweg was voor mij een manier om in alle rust en met een ontspannen gevoel gedachtes op een rijtje te zetten en na te genieten van de sessies. Mijn adres om dat moment voor mijzelf te pakken heb ik gevonden!

 

Susan

Ik heb deze week een massage gehad bij Laura met warme kruidenstempels. Ik was heel benieuwd en ben nu nog steeds onder de indruk. Ik wist niet dat je met die stempels echt kan masseren. Het was heerlijk! Ook voelt Laura precies wat je op dit moment nodig heeft en waar je lichaam naar extra aandacht vraagt.

 

Anoniem

Naast heerlijke massages geeft Laura ook coaching. Dit doet ze op haar eigen unieke manier. Niet alleen maar praten en allemaal vervelende herinneringen ophalen uit je verleden, nee met makkelijke natuurlijke oefeningen die je in een rust brengen en je zelf je lichaam laten helen. Klinkt misschien heel zweverig maar het tegendeel is waar. Je bent overal zelf bij en het voelt heel natuurlijk. Maar het werkt en is dat niet al wat telt?? Ik ben in ieder geval verkocht. En vind je dit toch een beetje eng? Een goed gesprek in de vrije natuurlijk doet je al enorm goed en behoort zeker ook tot de mogelijkheden kortom wat let je om deze prachtige vrouw te ontmoeten?

 

Anoniem

Zeker een half jaar onverklaarbare pijn aan onderbeen gehad . Kon de trap niet meer op , aanzet bij fietsen ,steeds die pijn. Allerlei onderzoeken gehad , maar men kwam er niet achter wat er aan de hand was . Toen de beslissing genomen om naar Laura te gaan voor een stempelmassage . En wat blijkt ?? Een dag later was de pijn weg en is nu al anderhalve maand weg gebleven ! Bij klachten ga ik voortaan ineens naar Laura toe ,scheelt een hoop ziekenhuis bezoekjes en ik ben weer een blijer mens omdat ik van die vervelende pijn af ben en weer kan wandelen en fietsen !!

 

Sandra Emmen

Een aanrader voor iedereen om bij mijn zus langs te gaan, totale ontspanning !!!!! Laura ik heb er enorm van genoten, dank je wel !!!!! XX

 

Maria

Vanmorgen waar gemaakt wat ik Laura had beloofd : dat ik pijnklachten had aan onderbeen en graag eens naar haar toe wou komen voor een kruidenstempel massage . Door het lezen van onderstaande berichten , dacht ik , dat wil ik ook wel eens meemaken !! Wie weet kom ik op die manier wel eens van mijn pijnklachten af . Ik had veel eerder bij je binnen moeten stappen voor zo'n massage Laura , het was heerlijk !! Voor herhaling vatbaar !!

 

Jean

Vorige week was ik getrakteerd op een massage bij Laura. Het was absoluut geen massage met een vast patroon. Laura wist precies welke delen van het lichaam extra aandacht nodig had. Echt een aanrader!

 

Marcel

Vandaag voor het eerst bij Laura geweest met specifieke klachten aan mijn schouder en bovenarm, kwam binnen en voelde mij direct op mijn gemak, Laura heeft veel tijd besteedt aan mijn probleem gebieden maar vergat ook het ontspannen deel niet.

Ik kom zeker terug en raad haar zeker aan.

 

Jolanda

Vandaag voor het eerst bij Laura een massage (met olie) gehad. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar.

Zij weet precies de pijnpunten in een lichaam te vinden. Zij masseert stevig, maar drukt je op het hart vooral aan te geven wanneer het (te) pijnlijk wordt, daar houdt zij echt rekening mee. Je wordt lekker ingepakt in de dekens. Voor de echte koukleumen ligt de elektrische deken standby: heerlijk warm! Het uur vloog om, helaas.

Ik kom zeker terug voor een volgende massage en dan ga ik voor de massage met stempels.

 

Heike

Ik ben vandaag voor de eerste keer bij Laura geweest en voelde mij prima op mijn gemak bij haar.

Het was een stevige massage , welke ik best nodig heb bij mijn klachten.

In ieder geval kijk ik uit naar de volgende massage en heb er vertrouwen in dat Laura mij erbij kan helpen om van al die klachten af te komen of te verlichten. Mijn man heeft ook al jaren last van schouder en arm klachten en moet maar gauw een afspraak maken bij Laura.

 

Annette

Vanmiddag voor het eerst bij Laura geweest voor een massage. Wat een kado om haar te ontmoeten. Vol passie en gevoel weet zij wat jij nodig hebt om te ontspannen. Dank je wel Laura en tot snel.

 

Nanda

Ik kwam voor een coachingsvraag bij Laura. Na een intakegesprek, waarom ik met deze vraag kwam, heeft Laura stap voor stap bekeken hoe ik dit doel kon bereiken. Niet zweverig, maar heel praktisch. Ik kreeg nog tips en tops mee om voor mezelf te kunnen toepassen. Heel fijn, dank je wel Laura. Ik heb hier echt zelfvertrouwen van gekregen.

 

Anoniem

Een massage, dat is niks voor mij dacht ik altijd. Toch heb ik de stap genomen en heb een voetmassage geboekt. Wat een fijne ervaring was dat! Laura weet een professionele met een persoonlijke benadering te combineren zodat je je geheel op je gemak bij haar voelt. Geen standaard procedures maar ingaan op wat een individu nodig heeft, zo gaat Laura te werk. Inmiddels ben ik ook een stoelmassage verder en kan ik zeggen: massages zijn ook zeker iets voor mij!

 

Cynthia Pragt

Na heel veel ups en downs in mijn nog maar 26 jarige leventje, sta ik nu boven op een berg te genieten van een mooi uitzicht. Maar tijdens mijn wandeltocht heb ik lelijke uitstulpingen en lelijke valpartijen meegemaakt. Deze wandeltocht heb ik grotendeels gelopen tijdens mijn periode binnen laura haar dansschool; Laura's Dance. Mede door alle steun, liefde en kracht en uiteraard, de liefde voor dans die ik van laura heb mogen ontvangen, ben ik uiteindelijk boven op die berg terecht gekomen. Laura heeft me vaak opgevangen als ik weer eens onderuit ging tijdens mijn wandeltocht.

In deze periode heeft ze me geleerd dat ieder mens uniek is. Ieder mens is goed zoals hij of zij is. Ook heeft ze me geleerd, hoevaak je ook onderuit gaat, er zijn genoeg wegen die je de kracht geven om te komen waar je wilt komen. Door jezelf die tijd te gunnen kom je op de juiste plaats maar wel door de juiste stappen te zetten, op je eigen tempo en ieder op zijn eigen manier. En misschien wel door het aller belangrijkste wat ze me heeft geleerd; je komt er door te geloven in jezelf en jezelf lief te hebben zoals je bent!!

Al met al; ook halverwegen de berg is er uitzicht!

Lieve Laura, bedankt voor al je steun, liefde en kracht op de momenten dat ik het nodig had! Bedankt voor het mooie uitzicht waar ik nu van mag genieten samen met mijn mooie gezinnetje. Mede dankzij jou en de liefde voor dans die jij mij hebt mee gegeven, ben ik nu een gelukkig mens.

Ik hoop nog veel mooie momenten met je te mogen delen in de toekomst.

Veel liefs, Cyn.

 

Eliza

Hoi, ik ben Eliza ik ben vrijdag naar de maseur geweest.. ( laura potters)

Het was een heel rustgevende kamer met hele mooie muziek..

Het is een goeie aanrader als je last hebt van stress of van je nek. laura masseerd je overal waar je pijn hebt dus ik zou er zeker naar toe gaan als ik jullie was.

bedankt lieve laura. ik vondt het fijn om je weer eens een x de zien ♥

 

Silvia Verbruggen

Laura heeft bij mij de opleiding tot Sabaaydi masseur gedaan. Laura raakt heel liefdevol aan, via haar handen geeft ze heel veel ontspanning, liefde en rust. Als mens volgt Laura als geen ander haar hart en gevoel, de stap naar Seezen is een prachtige stap en voelt helemaal kloppend! Laat je inspireren en liefdevol aanraken, een weg naar bewustwording en heling! Succes Laura, ik wens jou een bloeiende en stromende praktijk!

 

Iris

Heerlijke massage gehad! Laura geeft alles en voelt precies aan wat je nodig hebt. Ze wist al mijn 'zwakke' plekken zo te vinden. Na de massage een heerlijk, ontspannen gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Laura!

 

Monique

Een heerlijke voetmassage gehad. Wonderlijk dat als je voeten gemasseerd worden je gewoon helemaal tot rust komt. Ook al eens stempelmassage mogen ervaren, ook zo'n bijzondere ervaring, heel ontspannend. Verder een stoelmassage geprobeerd, ook voor herhaling vatbaar, kortom voor elk wat wils. Zeker een aanrader!!

 

Roos

Zomaar spontaan gedaan. Een massage in de stoel! Ik wist niet wat ik kon verwachten maar wat een geweldige gevoel. Ik was erna zo relaxed en zelfs een beetje emotioneel. Het kwam precies op het juiste moment. Lieve Laura heel erg bedankt! En zeker tot snel!!

Commentaren: 0