Je ervaring bij SeeZen delen (onderaan deze pagina) is waardevol om anderen te inspireren en de wereld een beetje mooier te maken. Samen kunnen we laten zien dat er veel mogelijk is. Bedankt voor je steun!

 

 

Monique uit Dordrecht

Ook nu weer een fijne ervaring. Zonder iets te voelen weet Laura waar de pijnpunten liggen en het mag er ook zijn allemaal bij haar. Heerlijk moment voor mezelf wat af en toe zo hard nodig om de k voor de ut weg te halen van je gevoel!

 

Anja uit Dordrecht

Weer een heerlijke behandeling/massage van Laura gehad. Een lieve vrouw die weet wat ze doet.

 

Yvonne uit Dordrecht

Ik heb vanmiddag een heerlijke oliemassage gehad. Laura's handen hebben weer ruimte gemaakt, waardoor ik gevoelens los kan laten en weer nieuwe emoties kan voelen en meenemen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik zei eerst altijd: " ik kom er wel" , maar ik heb dat een positieve draai gegeven door nu te zeggen: " ik ben er al " en nu zo verder 🥰

 

Nettie uit Dordrecht

Zo blij met Laura. Was als altijd weer top.
Prachtig om de natuurlijke manier om het lichaam te helpen, te ervaren. Dankjewel.

 

Talli uit Dordrecht

Vandaag was weer goud waard. Nou ja meer dan goud waard. ik voel me weer me zelf weer tot rust. Weer in me zelf. Bedankt Echt ik zou het iedereen aanraden!

 

Josyanne uit Dordrecht

Het is zo bijzonder wat een energetische behandeling van Laura doet. En dan daarbij de kleine cadeautjes, zo voel ik mij echt gezien!

 

Gerard Fransen uit Cuijk

Tot oktober 2020 had ik diverse onderzoeken naar de oorzaak van die vele pijn in mijn lichaam. Uiteindelijk kwam het resultaat waar ik erg van geschrokken ben. Het was een bot- en mergkanker die de oorzaak bleken te zijn. In het Maasziekenhuis Pantein werden de nodige chemokuren verstrekt, die door de verpleegsters met zorgvuldigheid werden uitgevoerd. 27 februari was voorlopig de laatste kuur. Op dat moment kwam er een vrolijke dame naar mijn bed en zei; ik ben Laura en wil u een massage geven. In overleg met haar, koos ik voor een nek, schouder, arm massage, alles aan de rechterkant.

Haar handen deden het werk en al snel voelde ik haar warmteuitstraling die de pijn weg nam.
Morgen zul je dat nog meer ervaren, zei Laura. Ik vond het geweldig van Laura en ik was een tikje jaloers over de gave die zij bezat. Je behandelingen zijn een weldaad voor iedereen.

 

Anny uit Boxmeer

Dank je wel Laura, voor de fijne behandeling vandaag. Heeft me goed gedaan. Toeval bestaat niet, zegt men. Juist vandaag de extra energie en steun in de rug nodig en gekregen. Dank je wel.

 

Moeder en kind

Wat zijn wij enorm dankbaar Laura, dat jij op ons pad bent gekomen! Ik had een specifieke vraag over ons 9 jaar oude zoon, hij zat enorm in de knoop met zichzelf. Wij waren op zoek naar antwoorden over hoe hij is en welke weg bij hem past. Zoals Laura zegt er is veel tussen aarde en universum, en zij weet met haar gevoel en energie veel in beweging te zetten.  Haar kracht heeft ons bijzonder goed gedaan en ons in de juiste richting gestuurd. Wij danken jou van harte voor het delen van je energie. Het is een ervaring die wij voor altijd in ons hart zullen dragen.

 

Jolanda uit Rijkevoort

Weer heerlijk genoten van een fijne massage, en zo fijn om jou weer te zien. Dank je wel, lieve Laura.

 

Fransje uit Steenbergen

Weer zo’n geweldige behandeling gehad van Laura. Ze is zo lief, zo sterk, en zo goed in haar energetische behandeling! Volgende afspraak staat al weer gepland. Blij dat ik haar heb gevonden.

 

Myrella uit Dongen 

Wauw, wat was dat weer een fijne ervaring, een behandeling van Laura. Zo kom je vol stress binnen en je gaat ontspannen en met heel veel energie weer naar huis. Dank je wel Laura, dit was echt wat ik nodig had.

 

Angelique uit Varsseveld

Super ontspannen sfeer, lekker warm maar vooral Laura zelf heeft mij geraakt. Puur en open, heel mooi. De behandelingen zelf vond ik een zeer fijne ervaring en de volgende afspraak staat al weer
ingepland. Lieve Laura bedankt en tot snel.

 

Arletta uit Dordrecht

Gisteren kwam ik voor een eerste ontspanningsmassage bij Laura terecht.

Het werd een hele bijzondere ervaring!

Vrijwel aan het begint noemde Laura drie punten die ze voelde bij mij.
Het eerste punt wat ze ervaarde klopte precies.
Vervolgens gaf Laura aan dat ze een dier bij mij voelde, welke wist ze niet.
Ik moest denken aan een kat en mijn moeder, maar ik durfde dit niet uit te spreken.
Meteen erna vertelde ze dat het net voelde of er een lijntje met mijn moeder was. Die kwam en ging.
Ik was verbaasd, hoe kon ze deze combinatie voelen?

Vervolgens heeft Laura een hele fijne massage gegeven. Er viel voor mijn gevoel een last van mijn schouders af. Toen ik naar huis wilde gaan, zagen wij bij de deur een kat rustig naar binnen kijken.
Pas op dat moment vertelde ik aan Laura dat ik bij het dier aan een kat en mijn moeder moest denken.

Mijn moeder vertelde dat ze na haar overlijden als een kat terug wilde komen.
Ik heb geen woorden voor wat ik bij dat moment voelde.

 

Jean uit Dordrecht

Dankjewel Laura! Nergens anders zo’n massage gehad. Laura weet precies wat ze moet doen en weet de ‘probleemzones’ feilloos te vinden.

 

Martin en Estelle uit 's-Heerenberg

Samen met mijn man bij Laura geweest en ons lichaam laten scannen. Het was heel bijzonder, mooi en confronterend, met een lach en traan aangehoord waar ons verdriet en de blokkades zitten. Laura heeft de energiebanen weer geopend en we zijn met een lach weer in de auto gestapt. Dank je wel lieve Laura voor deze mooie ervaring!

 

Delano uit Drenthe

Een woord.. Wauw!
Laura, bedankt nogmaals.. Na een screening en sessie die best intens waren, ben ik na 30 jaren rondlopen met pijn in mijn rug/heup van mijn pijn af! En ben ik meer te weten gekomen over mezelf en wat fijn is, is dat Laura ook handvaten geeft hoe dingen anders aan te pakken en gewoontes te doorbreken.
Ik raad een bezoek/sessie met Laura zeker aan!

 

Sharanda uit Drenthe

Via het tijdschrift Vriendin die ik doorbladderde stuitte ik op het Artikel waarin Laura vertelde wie ze is en wat ze met haar handen kan! Dat wekte mijn interesse en ik besloot een duo afspraak in te plannen.

Eenmaal aangekomen bij Laura voelde het meteen goed! Spontaan liefdevolle dame met heel veel passie en positiviteit met oog voor de mens. Een luisterend oor en effectieve aanpak (de screening), dat zorgde ervoor dat ik meer te weten kwam over mezelf en na een fijne massage is mijn schouder weer ontspannen en pijnloos.. werd er zelfs emotioneel van.
Lieve Laura, Bedankt en tot snel.

 

Linette uit Dordrecht 

Mijn eerste reiki-ervaring bij Laura was heel bijzonder. Ik wist niet wat te verwachten, maar in een veilige en fijne omgeving zonder informatie vooraf, wist Laura veel over mij te vertellen. Heel treffend! Maar ook nieuwe informatie die mij zeker verder helpt, completer maakt en mij helpt bij het nemen van nieuwe beslissingen. Laura, je bent heel bijzonder en ik kijk uit naar een volgende sessie!

 

Dagmar uit Bennebroek

Mijn allereerste reiki behandeling gehad van Laura. Dit in combinatie met coaching op een specifieke vraag. Wat een fijne energie heb jij Laura! Ik heb veel aan je advies gehad en ik voelde mij na de behandeling nog heel lang zo licht als een veertje. Dank je wel voor deze bijzondere ervaring. Tot snel!

 

Sandra uit Bergen

Lieve Laura,
Toen ik vandaag hoorde tijdens mijn chemo behandeling in het ziekenhuis dat jij aanwezig was, dan grijp ik die kans natuurlijk om een heerlijke schouder, nek, rug massage te krijgen. Ik kan je zeggen ik was helemaal in mijn sas. Een vrolijke en vlotte vrouw kwam mij halen en we gingen eerst even een gesprekje aan, mijn situatie en levensverhaal wat we allemaal moeten doorstaan. Dat greep je wel een beetje aan en ik vertelde dat ik op Facebook ook mijn levensverhaal in gedicht vorm met iedereen deel en dat wilde je graag mee gaan lezen, daar kwam dan in een apart kamertje op een massage stoel met een heerlijk rustgevend muziekje op dus ik had niks te vrezen. Eerst nog even samen pratend tijdens de massage maar daarna even een stilte echt puur genieten wat een verwennerij, je liet mij echt weer stralen en voor je lichaam en je doorbloeding doet het zo goed dat de bloeddruk meet controle met de band daarna gewoon perfect was iedereen natuurlijk weer blij. Lieve mensen het was echt een geniet momentje, zeker een luxe dat dit wordt aangeboden voor de zieke mensen, wat heeft een mens dan nog meer te wensen. Lieve Laura, ga zo door met wat je doet, je bent een lieve vrouw en misschien tot de verwendag in het ziekenhuis want het voelt nu zelfs ik thuis ben nog heerlijk goed.

 

Nettie uit Dordrecht

Net weer kilo's lichter geworden door de ontspannings massage met een vleugje reiki.
Laura geeft je het gevoel alsof je in een warm bad ligt, je voelt je vertrouwd en geborgen.
Dankjewel Laura.

 

Robyn 

Laura is een zeer fijne gevoelige vrouw met bijzondere gaven.
Het is meer dan de moeite waard haar praktijk een bezoek te brengen.
Haar energie is zeer helend.

 

Fransje uit Steenbergen

Het was een hele fijne ervaring. Laura is een fantastische vrouw die precies weet wat er aan de hand is en wat je nodig hebt. Een hele fijne behandeling gehad en ook goed advies. De volgende behandeling staat al gepland.

 

Edwin uit Dordrecht

Gisteren voor het eerst laten masseren door Laura.
Eerst een nadere kennismaking ondanks dat we elkaar al enige jaren kennen maar nu op een andere manier. Waar en vooral wat zijn de hobbels die we gaan overwinnen?
Zo goed en vertrouwd, maar vooral jouw magische handen hebben een groot deel van eventuele aanwezige stress weggemasseerd. Heerlijk ontspannen, even een moment voor mij. Zoals wij al benoemde, je auto gaat ook naar de garage voor onderhoud. Nu was het tijd voor onderhoud van mij. De volgende afspraak staat al geboekt.

 

Jacqueline uit Roosendaal

Afgelopen maandag voor het eerst naar Laura geweest. Ik dacht: laat het over mij heen komen. Van tevoren uitleg gekregen en daarna ging zij mijn lichaam scannen. Wow dacht ik: hoe dan. Zó verwonderlijk! Daarna ging zij met haar handen bepaalde delen behandelen. Ik werd heel loom en lag heerlijk te doezelen. De dagen daarna was ik héél erg moe en véél hoofdpijn. Maar nu sinds vandaag voel ik mij stuk beter. Het lichaam moest dit verwerken zei Laura na mijn mail vraag.

Bedankt Laura voor deze hele mooie ervaring en

Sessie. Kom zeker terug!!

 

Denise uit Dordrecht

Zojuist thuis gekomen van wederom een heerlijke massage met Reiki. Ik kom al een paar maanden bij Laura en dankzij haar behandelingen kan ik weer flinke afstanden fietsen en wandelen zonder pijn in mijn knie. Wie had dat verwacht? Ik niet, maar Laura heeft dit mogelijk gemaakt voor mij. Ik ga nu elke maand naar mijn me-time, zoals ik het noem. Even tijd voor mezelf is ook belangrijk in een tijd waar alles heel snel gaat. Bedankt Laura voor wat je me geeft! Tot de volgende keer.

 

Jeanne uit Dordrecht

Van mijn 2 lieve dochters Angelique en Denise heb ik dit jaar een heel bijzonder 'MOEDERDAG" -cadeau gekregen: een behandeling door Laura van SeeZen. In mijn eigen thuisomgeving heb ik een heerlijke behandeling gehad, waarbij mijn grootste klachten speciale aandacht van Laura hebben gekregen.

Er was een warm contact tussen ons beiden en het resultaat was voor mij, maar ook voor haar verbluffend.

 

Margot uit Amsterdam

Wat een ervaring en wat een lieve, bijzondere en mooie vrouw (van binnen en van buiten) een engel op aarde. Ik ging er met open vizier naartoe, maar ik stond versteld ! Alles wat naar voren kwam door het scannen was geheel correct, zelfs dingen die ik met niemand had gedeeld. Ik heb groot vertrouwen dat deze begaafde vrouw mij kan helpen. Ik blijf bij haar terugkomen!

 

Manuela uit Zwijndrecht

Een mooi en warm vakvrouw is Laura. Alle behandelingen worden met liefde gegeven en dat voel je! Aanrader.

 

Peter uit Dordrecht 

Wat een fijne plaats om even tot rust te komen tijdens een behandeling, of het nu om reiki of massage gaat. Laura voelt goed aan wat nodig is, zodoende is het iedere keer een bijzondere ervaring, ik kom hier weer graag terug.

 

Susan uit Zwijndrecht

Laura is een heel bijzonder mens. Het is alsof ze diep in je kan kijken. Ik hoefde hier niet mijn verhaal te delen om geholpen te worden. Dat ervaarde ik als bijzonder prettig.

De gesprekken en behandelingen zijn diepgaand en zetten je aan tot nadenken en na voelen.

De ervaringen van tijdens de behandelingen blijven me bijstaan, ook is het al weer een tijdje geleden.

Het kan je leven veranderen als je ervoor open staat. Probeer het uit.

 

Natasja uit Naaldwijk

Ik ben 2 weken geleden nav het verhaal in vriendin langs geweest bij Laura en wist niet goed wat ik moest verwachten. Toen ik binnen kwam begon Laura direct enthousiast over zichzelf te vertellen en dat geeft je direct een veilig gevoel. Ze heeft bij mij bij de eerste behandeling heel wat los gemaakt. Wat heel confronterend, maar uiteindelijk ook heel fijn was. Ik ben daar met een heel prettig gevoel vertrokken, m’n volgende behandeling heb ik dan ook al weer gepland staan.

 

Rosa uit Sliedrecht

Puur!! Magische handen!!

Inmiddels een coaching van 2 jaar doorlopen. Wat een bijzondere ervaring. Nog steeds heb ik hier elke dag profijt van. Coaching gekregen voor angst om op vakantie te gaan, zelfvetrouwen en het doorzetten van keuzes. Alles is bespreekbaar en niks is gek. Echt een aanrader. Zet de eerste stap en werk samen naar je doel. En zoals laura zegt: je doet het zelf, ik stuur alleen een beetje. Dankjewel Laura voor alles.

 

Astrid uit Wassenaar

Wat te schrijven over de ervaring bij Laura? Eigenlijk moet je dit gewoon gaan ervaren, dat is het beste. Stel je open en laat Laura's handen hun werk doen. Bij mij ontstond een gevecht tussen mijn hoofd en de fysieke ervaringen - hoe kon dit, wat gebeurde er? Uitleggen kon ik het niet. Maar wil ik dat wel? Heel fijne, geruststellende en helende ervaring, van een lieve, respectvolle vakvrouw. Dank je wel Laura en tot een volgende keer!

 

Jean uit Dordrecht

Laura does her massages with a lot of passion. She ‘feels’ exactly what kind of treatment I need. One doesn’t get a standard massage from her. She has the intuition to know where the problem areas are & treats them accordingly. Laura has a very special gift & is in tune with the needs of her clients. I highly recommend her.

 

Gerda uit Hendrik Ido Ambacht

SeeZen is zeker aan te raden. Laura heeft mij zeker geholpen met haar behandelingen. Het is echt zo'n lieve vrouw en je voelt je bij haar gelijk op je gemak. Dus twijfel niet, maar maak een afspraak.

 

Ingrid uit Dordrecht

Laura is een ontzettend lieve, rustige vrouw. De massage is er 1 met een gouden randje. Ze voelt precies aan wat je nodig hebt, en meer! Het is niet alleen een lichamelijke massage, maar ook het invoelen en de aanraking van de ziel is wat het keer op keer een bijzondere ervaring maakt.

  

Gerard uit Hendrik Ido Ambacht

Wanneer je een echte engel wilt ontmoeten dan raad ik je een sessie met SeeZen aan. Vol liefde raakt Laura je aan zonder je aan te raken maar met een diepe en langdurige helende werking…

 

Marja uit Barendrecht

Laura is een lieve, vriendelijke vrouw waar je je meteen op je gemak voelt. Tijdens mijn sessie meldde zij wonderbaarlijke waarheden over mij. Ook de korte reiki behandeling als extraatje was super. Zelfs mijn al jaren opspelende pijn in mijn schouder was als sneeuw voor de zon verdwenen. Laura, je bent een topper. Lieve groet Marja

 

Marianne uit Rotterdam

Het was een hele bijzondere ervaring, Laura deed een bodyscan en legde haar handen letterlijk en figuurlijk op de zere plek! Na de behandeling voelde ik de energie weer stromen! Dank je wel Laura! 

 

Sandra uit Bennebroek

Twee dagen geleden een behandeling gehad. Eerst zoals gezegd werd de pijn erger. Nu kan ik zeggen, sta ik op de latten zonder pijn aan waar ik ook behandeld ben. Ik vond het een prettige ervaring en de volgende afspraak staat!

 

Netty uit Utrecht

Voor de eerste keer behandeld met reiki, een interessante ervaring. Nadien voelde ik me toch wel fijner. Na een paar dagen merk ik dat ik sterker ben. Volgende behandeling weer geboekt.

 

Miriam uit Tilburg

Ik ging zonder verwachtingen naar SeeZen. Laura heeft een prachtige uitstraling. Bij haar voel ik helemaal welkom. De sfeer is superfijn. Wat heb ik veel geleerd tijdens het gesprek, reiki en de massage. Ik voel het aan mijn lichaam. Op weg naar huis voelde ik me heel erg rustig worden. En aan mijn gehoor, waar ik last van heb, voelt het nu alsof (het is moeilijk om in woorden te beschrijven) zo van: Hehehe eindelijk "vrij". Ook aan mijn lichaam voel ik me nog Zen. Dank u wel, Laura! Door het gesprek heb geleerd dat ik er mag zijn zoals ik ben. Zelfliefde is heel erg belangrijk. Het is de moeite waard om naar SeeZen te gaan. Ik ga binnenkort zeker weten weer.

 

Esha uit Den Haag

Een paar weken terug heb ik een reiki sessie geboekt bij SeeZen. Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Ik werd hartelijk ontvangen door lieve Laura. Vol aandacht luisterde ik naar wat Laura vertelde, hoe haar manier van reiki werkt. Met open mind ging ik de behandeling/screening in. Al meteen voelde ik dat Laura al mijn pijnlijke plekken had gevonden zonder maar iets gezegd te hebben over mijn klachten! Ik voelde elke aanraking tot diep in mijn lichaam. Iets wat ik eerder niet heb kunnen waarnemen. Laura vertelde mij na haar 'screening' exact over mijn pijnpunten, de evt oorzaken etc. Het klopte als een bus! Hierna starte Laura haar behandeling. Ik ging er futloos en vermoeid heen en kwam 'wakker' en energiek weer buiten. Wat een prachtige bijzondere ervaring. Ik zou het een ieder aanraden. Ik ga zeker terug! Duizend maal dank Laura!

 

Claudia uit Terheijden

Wat een bijzondere avond. Laura ging met haar handen mijn lichaam af en vertelde wat ze voelde in mijn lichaam, waar ik last van had. Een jaar loop ik met een nekhernia en ernstige rugklachten met uitstraling naar mijn knie. Alle klachten wist Laura mij te vertellen zonder dat ik iets had medegedeeld van te voren. Daarna een combi behandeling gehad. Reiki en massage! Het was super! Ik heb weer een nieuwe afspraak ingepland.

 

Wilma uit Papendrecht

Heel interessant. Ik heb reiki gehad. Kwam voor mijn knie maar er kwam meer naar buiten. Er kwamen ook emoties los, mijn zwakke plekken werden behandeld en mijn knie. Ze wist niet waar ik voor kwam en bleef lang mijn knie behandelen. Ze nam alle tijd. Ga er zeker nog een keer heen. Ben tevreden en nu aan mezelf werken.

  

Astrid uit Wassenaar

https://www.astridhabraken.nl/reiki-door-see-zen/

 

Elly uit Frankrijk

https://ellyvandriel.nl/blog/reiki-het-helpt-echt/

   

Denise uit Dordrecht

Dank je Laura voor de heerlijke oliemassage die je vandaag voor de eerste keer bij mij gaf. Zonder vooraf iets te zeggen, merkte en voelde jij mijn zwakke plekken aan. Deze massagebehandeling is zeker voor herhaling vatbaar. Ik hoop dat we dan verder kunnen gaan, waar we nu gebleven zijn. Ik heb de volgende behandeling gelijk al geboekt. Dat is alvast een lekker vooruitzicht!

 

Kim uit Amsterdam

Gisteren kreeg ik van Laura een Reiki behandeling op afstand. De pijn is beduidend minder vandaag. Ook voel ik me rustiger en gewoon lekkerder. Beter. Toen we twee jaar geleden met de Schrijfmeisjes vakantie vierden bij Elly in Frankrijk heeft Laura me ook al eens een Reiki behandeling gegeven die goed viel, om het zo maar eens te zeggen. Net als die van gisteren.

Dank je wel !!! 

 

Talli uit Dordrecht

Nou denk ik al even ik moet echt weer even tijd voor mij maken en een massage plannen. En maar niet doen. Nou 3 dagen terug was mijn lichaam hrt zat en schoot mijn nek helemaal vast... Dus mateen geboekt.

Nou echt heerlijk en waarom wacht ik zo lang...

Binnen kort weer is een keer doen.

Bedankt lieve laura

 

Nellie uit Amsterdam

Heb mee mogen delen in video film van Laura. Heb haar eind verleden Jaar ontmoet op Gran Canaria. Toen ondervond ik al dat zij een zéér bijzonder Mens is. Empatisch en Open. Heb écht genoten van haar video en ben blij dat ik haar heb leren kennen. Topvrouw!!! 

 

Roos uit Sliedrecht

Je staat op en nu kan het echt niet meer, enorm veel last van mijn rug. Wat doe je dan? Dan bel je Laura van SeeZen. Reiki behandeling? Goed idee. Waar wil je vanaf? Rugpijn. Die avond slaap je heel goed en ja hoor geen last meer. Hoe dan? Dat weet ik ook niet maar de pijn is weg en ik weer vol energie. Dankjewel Laura.

 

Kim uit Amsterdam

Een Reiki behandeling ondergaan. Voor het eerst van mijn leven want moest er nooit veel van hebben. De toestand van ontspanning daarna was ongekend. Dank je wel !

 

Elly uit Frankrijk

Terwijl ik dit schrijf zou ik heel graag willen dat je hier was en me weer zo'n lekkere massage/Reiki kon geven. Wat was dat heerlijk. Ik neem heel vaak een massage maar dit was TOP, inderdaad met hoofdletters. Heerlijk ontspannend al pakte je hier en daar wel goed door, maar zulke pijn is zelfs heerlijk. Heb ik dan toch een masochistisch trekje ? Nee hoor valt wel mee. Ook al was ik tijdens de behandeling in slaap gevallen daarna was het beauty-slaapje ook niet te versmaden. Kom maar gauw weer naar hier. Liefs Elly

 

Maartje uit Ubbergen

Een massage van Laura is een weldaad voor body & soul. Laura is open en gevoelig maar ook hartelijk en deskundig. Zeker een aanrader!

 

Ella Mae uit Amsterdam

Laura's massage was anders dan andere massages, en ik heb er al heel wat gehad. "Ik voel wat je nodig hebt," zei ze vooraf. En wat had ik dit nodig!

 

Elly uit Frankrijk

Ik heb een geweldige ervaring na de massage door Laura opgedaan. Je kunt hem hier lezen:

https://ellyvandriel.nl/blog/ik-heb-weer-tenen/

 

Astrid uit Wassenaar

Tijdens een verblijf in Frankrijk mocht ik een massage inclusief reiki van Laura ondergaan. Het was in een woord geweldig. Vooraf vroeg Laura of ik ergens last van had, of ze ergens rekening mee moest houden. Ik zei van niet, maar dacht tegelijkertijd 'ik heb van zo veel plekken last, ik zeg maar niets.' Dat merkte Laura na de behandeling ook op. Ze behandelde de plekken zoals zij voelde dat het goed was en dat voelde voor mij ook geweldig. Na afloop was ik moe, maar tegelijkertijd voelde ik een enorme ontspanning. En vrijere emoties. Dank je wel Laura, voor een onvergetelijke ervaring.

 

Mariska uit Dordrecht

Ik heb al een paar dagen last van mijn rug. Maar na jouw behandeling niet meer.

 

Gerda uit Hendrik Ido Ambacht

Na een paar massages en een aantal Reiki behandelingen van Laura ben ik sinds 2 weken weer de oude ik. Veel stress en spanningsklachten zijn er gewoon niet meer. Ik weet niet wat me overkomt. Gewoon geweldig. Ik weet zeker dat ik zonder Laura nog niet zover geweest zou zijn. Ik kan het iedereen aanraden. Lieve Laura ik kom zeker nog een keer hoor, voor een onderhoudsbeurt. Je bent een prachtmens.

 

Nettie uit Dordrecht

Weer genoten van de Magische handen van Laura. Een aantal pijnpunten zijn weer geheeld, weggemasseerd. Het is mooi om te voelen hoe Laura zich laat leiden naar de juiste plaatsen. En als kadootje neemt ze ook nog zorgen weg. En fiets ik kilo's lichter naar huis.

 

Roos uit Sliedrecht

Lau-See!!

Dan denk je wat zal het zijn?

Nieuwsgierig dat ik was, maar zo ontzettend leuk om te ervaren. Een groep mensen niemand kent elkaar en dan samen intresse hebben in brein en lichaam. Veel geleerd en wat een mooie ervaring. Gelachen, gehuild, gesteund en ontspannen. Ook nieuwsgierig geworden. Er komen er nog veel meer. DANKJEWEL LAURA!!

Je ziet me gauw weer.

 

Hoofd uit Gasselte

Op dit moment geniet ik van een heerlijke vakantie zonder gedachten die mijn gevoel en vrijheid beheersen. Zo ontzettend gelukkig voel ik mij. Dit heb ik nu al te danken aan 2 keer touch of matrix. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik deze stap heb gezet met en naar Laura. Je wordt veel bewuster en in mijn geval kan ik nu genieten genieten genieten. Dankjewel Laura!

 

Myrella uit Dongen

Vandaag een heerlijke massage gehad. Ik kon niet meer op mijn benen staan. Na deze massage kon ik niet geloven wat Laura zei dat ik geen pijn meer aan mijn voeten en kuiten zou hebben. Ik ben na de behandeling zonder pijn naar huis gegaan en heb weer energie om door te kunnen. Dank je wel Laura voor deze ervaring.

 

Roos uit Sliedrecht

Wauw wauw wauw!!

Net een massage ondergaan en zo onder de indruk. Zo anders als anders en daardoor zo persoonlijk. Heerlijk ontspannen, momenten van emotie. Je gaat me zeker vaker zien Laura. Bedankt voor deze ervaring. Dankjewel.

 

Anoniem

Gecombineerde massage en Reiki behandeling gehad. Wat een weldaad mijn nek zit weer los. En de Reiki "Laura" behandeling zei dat ik mij beter moest uiten. Nou dat heb ik de volgende dag gedaan. Spontaan kwam er een hoop uit. Dat luchtte op. Bedankt Laura en ik kom zeker vaker.

 

Mirjam uit Rotterdam

Afgelopen week ben ik bij Laura geweest voor een 1 1/2u durende sessie! Wat een ervaring was dat. Zij wist de juiste punten te raken zowel met haar motiverende woorden als met haar handen tijdens de massage. Ik heb gelachen, gehuild en hindernissen genomen! 

Dank je wel lieve Laura voor deze ervaring en er zullen er meerdere volgen.

 

Anna uit Zwijndrecht

Ik mocht na de winactie genieten van een reiki behandeling bij Laura. Ik ben een nuchter persoon, maar voelde mij ontzettend welkom en warm al bij binnenkomst! De behandelruimte is rustgevend en geruststellend en Laura is een prachtig mens met wijze woorden en veel gevoel. Tijdens de reiki behandeling wist ze direct mijn pijnplaats te vinden. Iets wat ik niet had verteld, en heel bijzonder is. Ik heb een uitgebreide voorgeschiedenis met darmfalen en hierdoor een stoma en sondevoeding. Na de behandeling heb ik voor het eerst in mijn leven zonder pijnmedicatie geen pijn!!! Of dit een uur aanhoudt, een dag of een week maakt niet uit, Laura heeft goud gecreëerd voor mij! Ik ben dankbaar, geëmotioneerd, raad iedereen aan om naar Laura te gaan, open te staan voor haar handelingen en te ervaren wat ik heb mogen ervaren! Ik kom zeker terug!

 

Ingrid uit Dordrecht

Heerlijke massage gehad. Geen standaard routine, ze voelt precies wat je waar nodig hebt.

Wat een geweldige vrouw!

 

Anoniem

Een moment voor jezelf pakken is af en toe heel belangrijk en voor het juiste adres heb ik graag wat over. Gisteren ben ik vanuit Nieuwegein naar Dordrecht vertrokken voor een coachingsgesprek en een massage. Wat een fijne middag heb ik gehad, het bevatte precies hetgeen wat mij trok om naar SeeZen te gaan. De terugweg was voor mij een manier om in alle rust en met een ontspannen gevoel gedachtes op een rijtje te zetten en na te genieten van de sessies. Mijn adres om dat moment voor mijzelf te pakken heb ik gevonden!

 

Susan uit Zwijndrecht

Ik heb deze week een massage gehad bij Laura met warme kruidenstempels. Ik was heel benieuwd en ben nu nog steeds onder de indruk. Ik wist niet dat je met die stempels echt kan masseren. Het was heerlijk! Ook voelt Laura precies wat je op dit moment nodig heeft en waar je lichaam naar extra aandacht vraagt.

 

Anoniem

Naast heerlijke massages geeft Laura ook coaching. Dit doet ze op haar eigen unieke manier. Niet alleen maar praten en allemaal vervelende herinneringen ophalen uit je verleden, nee met makkelijke natuurlijke oefeningen die je in een rust brengen en je zelf je lichaam laten helen. Klinkt misschien heel zweverig maar het tegendeel is waar. Je bent overal zelf bij en het voelt heel natuurlijk. Maar het werkt en is dat niet al wat telt?? Ik ben in ieder geval verkocht. En vind je dit toch een beetje eng? Een goed gesprek in de vrije natuurlijk doet je al enorm goed en behoort zeker ook tot de mogelijkheden kortom wat let je om deze prachtige vrouw te ontmoeten?

 

Anoniem

Zeker een half jaar onverklaarbare pijn aan onderbeen gehad. Kon de trap niet meer op, aanzet bij fietsen, steeds die pijn. Allerlei onderzoeken gehad , maar men kwam er niet achter wat er aan de hand was. Toen de beslissing genomen om naar Laura te gaan voor een stempelmassage. En wat blijkt ?? Een dag later was de pijn weg en is nu al anderhalve maand weg gebleven! Bij klachten ga ik voortaan ineens naar Laura toe, scheelt een hoop ziekenhuis bezoekjes en ik ben weer een blijer mens omdat ik van die vervelende pijn af ben en weer kan wandelen en fietsen!!

 

Sandra uit Raamsdonksveer

Een aanrader voor iedereen om bij mijn zus langs te gaan, totale ontspanning !!!!! Laura ik heb er enorm van genoten, dank je wel !!!!! XX

 

Maria uit Dongen

Vanmorgen waar gemaakt wat ik Laura had beloofd : dat ik pijnklachten had aan onderbeen en graag eens naar haar toe wou komen voor een kruidenstempel massage . Door het lezen van onderstaande berichten , dacht ik , dat wil ik ook wel eens meemaken !! Wie weet kom ik op die manier wel eens van mijn pijnklachten af . Ik had veel eerder bij je binnen moeten stappen voor zo'n massage Laura , het was heerlijk !! Voor herhaling vatbaar !!

 

Jean uit Dordrecht

Vorige week was ik getrakteerd op een massage bij Laura. Het was absoluut geen massage met een vast patroon. Laura wist precies welke delen van het lichaam extra aandacht nodig had. Echt een aanrader!

 

Marcel uit Dordrecht

Vandaag voor het eerst bij Laura geweest met specifieke klachten aan mijn schouder en bovenarm, kwam binnen en voelde mij direct op mijn gemak, Laura heeft veel tijd besteedt aan mijn probleem gebieden maar vergat ook het ontspannen deel niet.

Ik kom zeker terug en raad haar zeker aan.

 

Jolanda uit Dordrecht

Vandaag voor het eerst bij Laura een massage (met olie) gehad. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar.

Zij weet precies de pijnpunten in een lichaam te vinden. Zij masseert stevig, maar drukt je op het hart vooral aan te geven wanneer het (te) pijnlijk wordt, daar houdt zij echt rekening mee. Je wordt lekker ingepakt in de dekens. Voor de echte koukleumen ligt de elektrische deken standby: heerlijk warm! Het uur vloog om, helaas.

Ik kom zeker terug voor een volgende massage en dan ga ik voor de massage met stempels.

 

Heike uit Dordrecht

Ik ben vandaag voor de eerste keer bij Laura geweest en voelde mij prima op mijn gemak bij haar.

Het was een stevige massage , welke ik best nodig heb bij mijn klachten.

In ieder geval kijk ik uit naar de volgende massage en heb er vertrouwen in dat Laura mij erbij kan helpen om van al die klachten af te komen of te verlichten. Mijn man heeft ook al jaren last van schouder en arm klachten en moet maar gauw een afspraak maken bij Laura.

 

Annette uit Haarlem

Vanmiddag voor het eerst bij Laura geweest voor een massage. Wat een kado om haar te ontmoeten. Vol passie en gevoel weet zij wat jij nodig hebt om te ontspannen. Dank je wel Laura en tot snel.

 

Nanda uit Dordrecht

Ik kwam voor een coachingsvraag bij Laura. Na een intakegesprek, waarom ik met deze vraag kwam, heeft Laura stap voor stap bekeken hoe ik dit doel kon bereiken. Niet zweverig, maar heel praktisch. Ik kreeg nog tips en tops mee om voor mezelf te kunnen toepassen. Heel fijn, dank je wel Laura. Ik heb hier echt zelfvertrouwen van gekregen.

 

Anoniem

Een massage, dat is niks voor mij dacht ik altijd. Toch heb ik de stap genomen en heb een voetmassage geboekt. Wat een fijne ervaring was dat! Laura weet een professionele met een persoonlijke benadering te combineren zodat je je geheel op je gemak bij haar voelt. Geen standaard procedures maar ingaan op wat een individu nodig heeft, zo gaat Laura te werk. Inmiddels ben ik ook een stoelmassage verder en kan ik zeggen: massages zijn ook zeker iets voor mij!

 

Cynthia uit Dordrecht

Na heel veel ups en downs in mijn nog maar 26 jarige leventje, sta ik nu boven op een berg te genieten van een mooi uitzicht. Maar tijdens mijn wandeltocht heb ik lelijke uitstulpingen en lelijke valpartijen meegemaakt. Deze wandeltocht heb ik grotendeels gelopen tijdens mijn periode binnen laura haar dansschool; Laura's Dance. Mede door alle steun, liefde en kracht en uiteraard, de liefde voor dans die ik van laura heb mogen ontvangen, ben ik uiteindelijk boven op die berg terecht gekomen. Laura heeft me vaak opgevangen als ik weer eens onderuit ging tijdens mijn wandeltocht.

In deze periode heeft ze me geleerd dat ieder mens uniek is. Ieder mens is goed zoals hij of zij is. Ook heeft ze me geleerd, hoevaak je ook onderuit gaat, er zijn genoeg wegen die je de kracht geven om te komen waar je wilt komen. Door jezelf die tijd te gunnen kom je op de juiste plaats maar wel door de juiste stappen te zetten, op je eigen tempo en ieder op zijn eigen manier. En misschien wel door het aller belangrijkste wat ze me heeft geleerd; je komt er door te geloven in jezelf en jezelf lief te hebben zoals je bent!!

Al met al; ook halverwegen de berg is er uitzicht!

Lieve Laura, bedankt voor al je steun, liefde en kracht op de momenten dat ik het nodig had! Bedankt voor het mooie uitzicht waar ik nu van mag genieten samen met mijn mooie gezinnetje. Mede dankzij jou en de liefde voor dans die jij mij hebt mee gegeven, ben ik nu een gelukkig mens.

Ik hoop nog veel mooie momenten met je te mogen delen in de toekomst.

Veel liefs, Cyn.

 

Eliza uit Dordrecht

Hoi, ik ben Eliza ik ben vrijdag naar de maseur geweest.. ( laura potters)

Het was een heel rustgevende kamer met hele mooie muziek..

Het is een goeie aanrader als je last hebt van stress of van je nek. laura masseerd je overal waar je pijn hebt dus ik zou er zeker naar toe gaan als ik jullie was.

bedankt lieve laura. ik vondt het fijn om je weer eens een x de zien ♥

 

Silvia uit Ospel

Laura heeft bij mij de opleiding tot Sabaaydi masseur gedaan. Laura raakt heel liefdevol aan, via haar handen geeft ze heel veel ontspanning, liefde en rust. Als mens volgt Laura als geen ander haar hart en gevoel, de stap naar Seezen is een prachtige stap en voelt helemaal kloppend! Laat je inspireren en liefdevol aanraken, een weg naar bewustwording en heling! Succes Laura, ik wens jou een bloeiende en stromende praktijk!

 

Iris uit Dordrecht

Heerlijke massage gehad! Laura geeft alles en voelt precies aan wat je nodig hebt. Ze wist al mijn 'zwakke' plekken zo te vinden. Na de massage een heerlijk, ontspannen gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Laura!

 

Monique uit Dordrecht

Een heerlijke voetmassage gehad. Wonderlijk dat als je voeten gemasseerd worden je gewoon helemaal tot rust komt. Ook al eens stempelmassage mogen ervaren, ook zo'n bijzondere ervaring, heel ontspannend. Verder een stoelmassage geprobeerd, ook voor herhaling vatbaar, kortom voor elk wat wils. Zeker een aanrader!!

 

Roos uit Sliedrecht

Zomaar spontaan gedaan. Een massage in de stoel! Ik wist niet wat ik kon verwachten maar wat een geweldige gevoel. Ik was erna zo relaxed en zelfs een beetje emotioneel. Het kwam precies op het juiste moment. Lieve Laura heel erg bedankt! En zeker tot snel!!