Berichten: 20
 • #20

  I. vd Heijden (maandag, 31 juli 2017 21:26)

  Heerlijke massage gehad. Geen standaard routine, ze voelt precies wat je waar nodig hebt. Wat een geweldige vrouw!

 • #19

  Anoniem (vrijdag, 28 juli 2017 11:05)

  Een moment voor jezelf pakken is af en toe heel belangrijk en voor het juiste adres heb ik graag wat over. Gisteren ben ik vanuit Nieuwegein naar Dordrecht vertrokken voor een coachingsgesprek en een massage. Wat een fijne middag heb ik gehad, het bevatte precies hetgeen wat mij trok om naar SeeZen te gaan. De terugweg was voor mij een manier om in alle rust en met een ontspannen gevoel gedachtes op een rijtje te zetten en na te genieten van de sessies. Mijn adres om dat moment voor mijzelf te pakken heb ik gevonden!

 • #18

  Susan (vrijdag, 07 juli 2017 22:50)

  Ik heb deze week een massage gehad bij Laura met warme kruidenstempels. Ik was heel benieuwd en ben nu nog steeds onder de indruk. Ik wist niet dat je met die stempels echt kan masseren. Het was heerlijk! Ook voelt Laura precies wat je op dit moment nodig heeft en waar je lichaam naar extra aandacht vraagt.

 • #17

  Anoniem (woensdag, 05 juli 2017 08:39)

  Naast heerlijke massages geeft Laura ook coaching. Dit doet ze op haar eigen unieke manier. Niet alleen maar praten en allemaal vervelende herinneringen ophalen uit je verleden, nee met makkelijke natuurlijke oefeningen die je in een rust brengen en je zelf je lichaam laten helen. Klinkt misschien heel zweverig maar het tegendeel is waar. Je bent overal zelf bij en het voelt heel natuurlijk. Maar het werkt en is dat niet al wat telt?? Ik ben in ieder geval verkocht. En vind je dit toch een beetje eng? Een goed gesprek in de vrije natuurlijk doet je al enorm goed en behoort zeker ook tot de mogelijkheden kortom wat let je om deze prachtige vrouw te ontmoeten?

 • #16

  Anoniem (zondag, 11 juni 2017 19:43)

  Zeker een half jaar onverklaarbare pijn aan onderbeen gehad . Kon de trap niet meer op , aanzet bij fietsen ,steeds die pijn.
  Allerlei onderzoeken gehad , maar men kwam er niet achter wat er aan de hand was . Toen de beslissing genomen om naar Laura te gaan voor een stempelmassage . En wat blijkt ?? Een dag later was de pijn weg en is nu al anderhalve maand weg gebleven ! Bij klachten ga ik voortaan ineens naar Laura toe ,scheelt een hoop ziekenhuis bezoekjes en ik ben weer een blijer mens omdat ik van die vervelende pijn af ben en weer kan wandelen en fietsen !!

 • #15

  Sandra Emmen (vrijdag, 05 mei 2017 09:51)

  Een aanrader voor iedereen om bij mijn zus langs te gaan, totale ontspanning !!!!! Laura ik heb er enorm van genoten, dank je wel !!!!! XX

 • #14

  Maria (zaterdag, 22 april 2017 20:56)

  Vanmorgen waar gemaakt wat ik Laura had beloofd : dat ik pijnklachten had aan onderbeen en graag eens naar haar toe wou komen voor een kruidenstempel massage . Door het lezen van onderstaande berichten , dacht ik , dat wil ik ook wel eens meemaken !! Wie weet kom ik op die manier wel eens van mijn pijnklachten af . Ik had veel eerder bij je binnen moeten stappen voor zo'n massage Laura , het was heerlijk !! Voor herhaling vatbaar !!

 • #13

  Jean (dinsdag, 04 april 2017 12:05)

  Vorige week was ik getrakteerd op een massage bij Laura. Het was absoluut geen massage met een vast patroon. Laura wist precies welke delen van het lichaam extra aandacht nodig had. Echt een aanrader!

 • #12

  Marcel (maandag, 27 februari 2017 21:22)

  Vandaag voor het eerst bij Laura geweest met specifieke klachten aan mijn schouder en bovenarm, kwam binnen en voelde mij direct op mijn gemak, Laura heeft veel tijd besteedt aan mijn probleem gebieden maar vergat ook het ontspannen deel niet.
  Ik kom zeker terug en raad haar zeker aan.

 • #11

  Jolanda (vrijdag, 24 februari 2017 12:14)

  Vandaag voor het eerst bij Laura een massage (met olie) gehad. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar.
  Zij weet precies de pijnpunten in een lichaam te vinden. Zij masseert stevig, maar drukt je op het hart vooral aan te geven wanneer het (te) pijnlijk wordt, daar houdt zij echt rekening mee. Je wordt lekker ingepakt in de dekens. Voor de echte koukleumen ligt de elektrische deken standby: heerlijk warm! Het uur vloog om, helaas.
  Ik kom zeker terug voor een volgende massage en dan ga ik voor de massage met stempels.

 • #10

  Heike (dinsdag, 21 februari 2017 19:50)

  Ik ben vandaag voor de eerste keer bij Laura geweest en voelde mij prima op mijn gemak bij haar.
  Het was een stevige massage , welke ik best nodig heb bij mijn klachten.
  In ieder geval kijk ik uit naar de volgende massage en heb er vertrouwen in dat Laura mij erbij kan helpen om van al die klachten af te komen of te verlichten.
  Mijn man heeft ook al jaren last van schouder en arm klachten en moet maar gauw een afspraak maken bij Laura.

 • #9

  Annette (dinsdag, 21 februari 2017 19:09)

  Vanmiddag voor het eerst bij Laura geweest voor een massage. Wat een kado om haar te ontmoeten. Vol passie en gevoel weet zij wat jij nodig hebt om te ontspannen. Dank je wel Laura en tot snel.

 • #8

  Nanda (dinsdag, 14 februari 2017 17:48)

  Ik kwam voor een coachingsvraag bij Laura. Na een intakegesprek, waarom ik met deze vraag kwam, heeft Laura stap voor stap bekeken hoe ik dit doel kon bereiken. Niet zweverig, maar heel praktisch. Ik kreeg nog tips en tops mee om voor mezelf te kunnen toepassen. Heel fijn, dank je wel Laura. Ik heb hier echt zelfvertrouwen van gekregen.

 • #7

  Anoniem (zondag, 12 februari 2017 17:44)

  Een massage, dat is niks voor mij dacht ik altijd. Toch heb ik de stap genomen en heb een voetmassage geboekt. Wat een fijne ervaring was dat! Laura weet een professionele met een persoonlijke benadering te combineren zodat je je geheel op je gemak bij haar voelt. Geen standaard procedures maar ingaan op wat een individu nodig heeft, zo gaat Laura te werk. Inmiddels ben ik ook een stoelmassage verder en kan ik zeggen: massages zijn ook zeker iets voor mij!

 • #6

  Cynthiapragt@live.nl (zondag, 22 januari 2017 13:28)

  Na heel veel ups en downs in mijn nog maar 26 jarige leventje, sta ik nu boven op een berg te genieten van een mooi uitzicht. Maar tijdens mijn wandeltocht heb ik lelijke uitstulpingen en lelijke valpartijen meegemaakt. Deze wandeltocht heb ik grotendeels gelopen tijdens mijn periode binnen laura haar dansschool; Laura's Dance. Mede door alle steun, liefde en kracht en uiteraard, de liefde voor dans die ik van laura heb mogen ontvangen, ben ik uiteindelijk boven op die berg terecht gekomen. Laura heeft me vaak opgevangen als ik weer eens onderuit ging tijdens mijn wandeltocht.
  In deze periode heeft ze me geleerd dat ieder mens uniek is. Ieder mens is goed zoals hij of zij is. Ook heeft ze me geleerd, hoevaak je ook onderuit gaat, er zijn genoeg wegen die je de kracht geven om te komen waar je wilt komen. Door jezelf die tijd te gunnen kom je op de juiste plaats maar wel door de juiste stappen te zetten, op je eigen tempo en ieder op zijn eigen manier. En misschien wel door het aller belangrijkste wat ze me heeft geleerd; je komt er door te geloven in jezelf en jezelf lief te hebben zoals je bent!!

  Al met al; ook halverwegen de berg is er uitzicht!

  Lieve Laura, bedankt voor al je steun, liefde en kracht op de momenten dat ik het nodig had! Bedankt voor het mooie uitzicht waar ik nu van mag genieten samen met mijn mooie gezinnetje. Mede dankzij jou en de liefde voor dans die jij mij hebt mee gegeven, ben ik nu een gelukkig mens.

  Ik hoop nog veel mooie momenten met je te mogen delen in de toekomst.

  Veel liefs,
  Cyn.

 • #5

  Eliza (zondag, 22 januari 2017 11:49)

  Hoi, ik ben Eliza ik ben vrijdag naar de maseur geweest.. ( laura potters)

  Het was een heel rustgevende kamer met hele mooie muziek..
  Het is een goeie aanrader als je last hebt van stress of van je nek. laura masseerd je overal waar je pijn hebt dus ik zou er zeker naar toe gaan als ik jullie was�
  bedankt lieve laura� ik vondt het fijn om je weer eens een x de zien ♥

  Van: Eliza ( 10 jaar )

 • #4

  Silvia Verbruggen (dinsdag, 17 januari 2017 15:05)

  Laura heeft bij mij de opleiding tot Sabaaydi masseur gedaan. Laura raakt heel liefdevol aan, via haar handen geeft ze heel veel ontspanning, liefde en rust. Als mens volgt Laura als geen ander haar hart en gevoel, de stap naar Seezen is een prachtige stap en voelt helemaal kloppend! Laat je inspireren en liefdevol aanraken, een weg naar bewustwording en heling! Succes Laura, ik wens jou een bloeiende en stromende praktijk!

 • #3

  Iris (zondag, 15 januari 2017 12:31)

  Heerlijke massage gehad! Laura geeft alles en voelt precies aan wat je nodig hebt. Ze wist al mijn 'zwakke' plekken zo te vinden. Na de massage een heerlijk, ontspannen gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Laura!

 • #2

  Monique (dinsdag, 10 januari 2017 21:38)

  Een heerlijke voetmassage gehad. Wonderlijk dat als je voeten gemasseerd worden je gewoon helemaal tot rust komt. Ook al eens stempelmassage mogen ervaren, ook zo'n bijzondere ervaring, heel ontspannend. Verder een stoelmassage geprobeerd, ook voor herhaling vatbaar, kortom voor elk wat wils. Zeker een aanrader!!

 • #1

  Roos (dinsdag, 10 januari 2017 14:02)

  Zomaar spontaan gedaan. Een massage in de stoel! Ik wist niet wat ik kon verwachten maar wat een geweldige gevoel. Ik was erna zo relaxed en zelfs een beetje emotioneel. Het kwam precies op het juiste moment. Lieve Laura heel erg bedankt! En zeker tot snel!!

Book an appointment with SeeZen using SetMore

Gun jezelf wat rust door massage, danstherapie en/of coaching

SeeZen

Marowijne 47

3315 PD Dordrecht

06-23655556

kvk.nr. 66821916

rek.nr.  NL54ABNA0465452051

info@seezen.nl 

www.seezen.nl

 

 

Copyright is van toepassing op de teksten, foto's, video's en andere afbeeldingen van deze site

Dit mag niet zonder toestemming van SeeZen worden gebruikt