Massagetijd

Sinds twee weken ben ik weer aan het masseren. Ik besef dat ik het vak echt gemist heb. Dat is bij mijn collega's niet anders geweest. Mijn eerste klant kwam met een stralend gezicht binnen.

 

Tweestrijd

Zou het coronavirus echt wegblijven zonder dat er weer een piek komt? Ik wil niemand besmetten en ook niet besmet worden. Ik zat thuis op de bank om het nieuws te volgen toen ik hoorde dat mijn praktijk weer open mocht. Ik voelde vooral blijdschap op dat moment. Eindelijk mag ik weer werken.  

 

Maatregelen

Met de nodige maatregelen bij SeeZen kwam het opstarten helemaal goed. Zo krijgen klanten bij binnenkomst desinfecterende gel op hun handen. Ik doe zelf de deuren open en dicht. Ik heb een mondkapje op. Ik krijg volop energie door de behandelingen die ik geef. Niet iedereen durft direct een massage te boeken. Er is ook nog angst aanwezig. Wel merk ik dat mensen elkaars gedrag kopiëren. Ik zie steeds meer klanten een boeking plaatsen voor de komende maand. Daarnaast ben ik blij dat ik ook weer naar mijn eigen masseur mag. Dat heb ik zeker gemist ondanks ik thuis een goede vervanger heb.

 

Gezond verstand

Dat mensen de buitenlucht opzoeken dat is logisch. Dat er geen grens meer is bij drukte, dat snap ik weer niet. Zijn we de afgelopen maanden nu al vergeten? Ik ben blij dat de horeca weer open is. Toch zal het heel anders voelen met die afstand er tussen. De lontjes van de mensen worden korter in zulke situaties. En wat er gisteren in Amsterdam gebeurde bij een demonstratie maakt dat er niet gemakkelijker op. Niemand weet precies hoe de komende maanden zullen gaan verlopen. De drukte schept chaos en onrust en wanneer grijp je dan in?

 

Schotland, nu even niet

Zelf hebben we besloten om niet naar Schotland op vakantie te gaan. Het is niet mogelijk of we moeten twee weken in quarantaine. Dat schiet zijn doel voorbij. Ik vind het erg prettig dat het nu duidelijk is. En zou het toch nog veranderen dan blijven we alsnog thuis. Voor mij voelt het niet als een teleurstelling. Er komen nog genoeg momenten. Daarnaast kan ik me thuis goed vermaken. We gaan in eigen land wat dagtripjes maken, zo helpen we de ondernemers in ons eigen Nederland ook weer een beetje. Zij kunnen wel wat support gebruiken.

 

Massage in vakantietijd

Hoe leuk is het dat mensen in de zomervakantie gewoon langs kunnen komen voor een heerlijke massage. En of dat nu met olie is, stempels of over de kleding heen, via het boekingssysteem kun je zelf je behandeling uitkiezen. Ik ben benieuwd hoeveel support ik zelf als onderneemster zal krijgen de komende maanden. En dan zal ik laten zien hoe heerlijk een massage kan zijn. 

 

Heb je teveel bagage?

Boek een massage!

 

Blog 46, Laura Potters, SeeZen 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0