Gezeik

Ondanks nog niets bevestigd is tot vanavond, is het wel weer een heel gedoe. En van gedoe word ik zoooooooooooo moe, iedereen met eigen visies en dan hard tegen hard! Waarom leest iemand dan nog alles en moeten er online ook direct weer discussies plaatsvinden? Stop dan met lezen als je meningen niet meer kunt filteren, we zijn immers allemaal anders. Luister gewoon eens naar elkaars mening, zonder direct in de aanval te schieten. 

 

Moeheid ontstaat bij mij ook als ik weet dat ik in een gat val. Ik houd van hard werken en daarnaast wil ik mijn doelen bereiken. In maart 2020 moest SeeZen al sluiten door corona en helaas zal dat nu in december 2020 weer het geval zijn. Ook mijn andere bedrijf Laura's Dance staat op het lijstje. Ik denk direct aan een ander lijst, als je daarop staat dan kun je een kogel door je hoofd krijgen. Het valt dus allemaal nog wel mee met mijn lijstje.

 

Afwachten

Natuurlijk komt vanavond de bevestiging pas, dan is het definitief. Maar we weten allemaal dat het nieuws niet voor niets al eerder naar buiten toe komt. Gelukkig heb ik nog een avond met klanten ingepland staan, zodat ik nog even aan het idee kan wennen. Maar ik weet dat de toekomst er alles aan doet om SeeZen weer te laten stralen. Dat zal ik toch altijd nog zelf moeten doen.

 

Dag inkomsten

Ik vind het heerlijk om voor mezelf te zorgen, maar twee keer in een jaar op nul staan met je inkomsten, dat is toch wel even slikken. Zeiken mag niet, want niemand kan meer tegen dat sombere gedoe. Ik sta mezelf wel toe om even te gillen vandaag! Muziek aan en keihard meezingen, in mijn geval dus zo vals mogelijk. Je kunt het maar kwijt zijn, en dan hup weer verder. 

 

Werken

Ik ben benieuwd of ik nog in ander werk terecht ga komen, want zonder doelen word ik knettergek. De zorg zal nog genoeg personeel nodig hebben, wie weet word ik ooit wel zuster Laura. Of ik ga online mensen helpen die zo eenzaam zijn, dat ze blij zijn met een praatje of steun. Ik ben enkel niet zo van het digitale, ik zie de mensen het liefst gewoon live bij me in de praktijk. Maar als het niet anders kan, dan is het wel een optie.

 

Lau-See avond

Wat fijn om wel een Lau-See avond te kunnen inplannen, dat is alweer een tijdje geleden. Ik krijg nu toch alle tijd dus dan kan ik het maar beter nuttig besteden. Iedereen kan gratis meekijken, een avondje energie opsnuiven en dan ontstaan er altijd weer wonderlijke momenten. Noteer maar in je agenda dat dit zal zijn op donderdag 17 december van 20.30-21.30 uur. De link zal woensdag op de site komen staan. 

 

Emoties

We maken elkaar helemaal gek met al onze meningen en visies. Dit komt door angst, waardoor er bij veel mensen verdriet of boosheid ontstaat. Ik snap dat zeker, want ik weet zelf ook echt niet meer wat ik er allemaal van moet denken. Ook mijn gedachtes schieten van het ene in het andere uiterste. Toch weet ik dat iets accepteren de beste manier is om verder te gaan met je leven. Kijk wat je nog wel kunt doen, kijk vooruit. Ook ik heb heb een mening over hoe wij dit allemaal aanpakken met elkaar, maar ik weet ook dat niemand ons de volledige waarheid over dit virus kan vertellen. Dus loslaten en creatief zijn, dat is iets wat voor mij nu belangrijk is.

 

Blog 50, Laura Potters, SeeZen 

Reactie schrijven

Commentaren: 0