Op reis door het universum van verbinding

In een wereld die draait om snelheid en efficiëntie lijken we soms het belangrijkste menselijke vermogen te vergeten: empathie. Het vermogen om de gevoelens van anderen te begrijpen en te voelen, is de sleutel tot het bouwen van betekenisvolle relaties. Maar vandaag de dag lijkt empathie schaars, verloren in de waan van alledag.

 

Hectische wereld

De maatschappij waarin we leven, met zijn overvolle agenda's en eindeloze to-dolijsten (vaak nietszeggend), lijkt ons te beroven van de tijd en ruimte om echt naar elkaar te luisteren. Als we geen momenten van reflectie vinden, kan de verbinding met anderen langzaam verwateren, en worden we eenzame eilandjes.

 

Geef liefde zonder verwachtingen

Als jij liefde geeft aan anderen, zelfs als ze het niet met dezelfde intensiteit teruggeven, kost het je niet meer energie. Laat de frustratie los die ontstaat wanneer anderen niet aan jouw verwachtingen voldoen. Geef zonder voorwaarden en zoek naar mensen die dezelfde diepgaande verbinding zoeken. Zelf voel ik dat altijd aan een knuffel, je doet dit uit gewoonte of je staat echt even stil bij de ander, je voelt het verschil altijd.

 

In een wereld die soms lijkt te draaien op de snelheid van het licht, vergeten we soms de kracht van onze eigen keuzes. Onze vrije tijd is een kostbaar goed, en met wie we die tijd doorbrengen en hoe we die benutten, is een weerspiegeling van wie we zijn. Het is een keuze die bepalend is voor de kwaliteit van je leven. Wie beseft dat nu echt? Het is normaal om dingen te zien die je storen bij anderen. Echter, de manier waarop je dit uitdrukt, maakt een wereld van verschil. Liefdevolle communicatie, waarbij je jouw gedachten en gevoelens deelt zonder de ander aan te vallen, kan leiden tot begrip en groei.

 

Zoektocht

Steeds vaker ga ik op zoek naar momenten waarin ik mezelf kan verbinden met anderen die dezelfde wens koesteren. Zo bezocht ik onlangs de Dominicuskerk in Amsterdam met mijn nicht om naar het optreden van Fia te kijken. Wat daar gebeurde, is met geen pen te beschrijven! De hele kerk vulde zich met liefde en licht, en er heerste een warme sfeer onder de verschillende type mensen die allemaal op zoek waren naar verbinding en daardoor ook een groot empathisch vermogen hadden.

 

Verdraagzaamheid 

Geloof is een onderwerp dat vaak tot conflicten leidt, omdat iedereen zijn eigen visie en waarheid heeft. Ikzelf haal inspiratie uit alle religies zolang de gesprekken maar energie opleveren die mij aan het denken zet, zonder dat men mij dwingt om iets te geloven. Mijn handen spreken de waarheid voor mij, dat is mijn geloof, mijn bron.

 

Het universum

In mijn eigen persoonlijke reis noem ik deze bron het universum. Het is de kracht die ervoor zorgt dat mijn handen reageren wanneer ik mensen help. Deze energie is onzichtbaar voor het oog, maar voelbaar voor zowel mijn cliënten als mezelf. Ik hoop oprecht dat de dag komt waarop de wetenschap deze subtiele energie kan vastleggen, hoewel steeds meer mensen al erkennen dat er meer is tussen hemel en aarde. Daar word ik al zeer blij van! Met een indrukwekkende lijst van meer dan 400 succesvolle behandelingen op mijn naam, heb ik mijn eigen unieke vorm van wetenschappelijk onderzoek vormgegeven. De conclusie? Het werkt absoluut!

 

Openheid

Ik durf eindelijk op te komen voor al die mensen die gebruikmaken van mijn diensten, maar niet altijd durven te praten over wat er op energetisch vlak gebeurt. Ik bedoel, wie wil er nu zeggen dat ze een energie-boost hebben gekregen? Dat geloof je toch niet! Ik zie inmiddels zoveel positieve resultaten dat ik mijn Japanse leermeester wil bedanken voor die schop onder mijn kont.

 

SeeZen

Mensen komen hier om hun energielevels een flinke boost te geven, en wat doen ze? Ze komen maandelijks terug! Want eerlijk is eerlijk, zonder dat regelmatige onderhoud zak je gewoon weer terug naar het begin. Mijn cliënten weten dat inmiddels als geen ander. Dit is geen wondermiddel dat je eenmalig gebruikt en voorgoed vaarwel zegt. Het is meer als het onderhoud van je favoriete auto. Als je je lichaam en geest niet regelmatig verzorgt, glijd je steeds dieper in de valkuil. De waarschuwingssignalen van klachten beginnen te rinkelen en je negeert ze gewoon. Gemiste kansen, volgens mij! Want als je eenmaal begrijpt waar je focus ligt en wat je ervoor terugkrijgt, wil je nooit meer zonder deze maandelijkse energieboost, en dat geldt ook voor mezelf.

 

Samen de ommekeer in het leven vinden

Het is bemoedigend om te zien dat steeds meer mensen openstaan voor de mogelijkheid van een diepere verbinding en een breder begrip van het universum. Het stelt me in staat om meer mensen te helpen de ommekeer in hun leven te vinden. In een wereld waar empathie soms schaars lijkt, is het aan ons om het vuur van begrip en mededogen brandend te houden. Laten we samen op reis gaan door het universum van verbinding, waar liefde en licht onze kompassen zijn. Het is misschien niet altijd gemakkelijk, maar met humor en de bereidheid om verschillende waarheden te omarmen, kunnen we een wereld van verschil maken. Empathie begint met een keuze.

 

Blog 75

Laura Potters

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Monique (woensdag, 25 oktober 2023 21:40)

    Wat prachtig verwoord Laura, precies zoals het is. Inderdaad is het niet te omschrijven wat jouw handen doen maar het voelt magisch. Dit is wel 1 van je mooiste blogs en waarschijnlijk niet toevallig ( niets is toeval) nummer 75. Laat dat nou ook je geboorte jaar zijn �☺️